2777
2789
عنوان

مامانای بچه های ۳ سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
آره باید قاشق ومداد بتونه استفاده کنه

قاشق رو هم مثل ما یا اون طوری که بچه ها میگیرن؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب نشنیده بودم تاحالا ،پسر من سه سالشه درست دست نمیگیره فکر نمی کردم باید بلد باشه 

همینو بگووووو

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
چرا همین طوری می گرفت. از یه سالگی ولی دیرم بچه های دیگه م اینطوری میگیرن منم چیزی نمیگفتم

مثل خواهر زاده منه من میگم خو ببر بزار یادش بدن عیبی نداره که.خودتم تو خونه بهش با مهربانی بگو اگهذسرش داد بزنی نتیجه برعکس میده.ولی به نظرم نگران نباش یاد میگیره

خب بهش فکر کنم باید آموزش میدادی. خودت جلوش زیاد با مداد یا خودکار کار انجام میدادی. به نظرم ذاتی نی ...

یعنی یه اختلال هست یا مهم نیس

نمیدونم واللا

پسرمنم سه سال وچهارماهشه مداد دستش میگیره و روکاغذ خط خطی میکنه یا مثلا دایره میکشه،من از حدودا ۲سالگی به بعد براش مداد رنگی ودفتر نقاشی گرفتم وباهاش تمرین کردم الان مدادوخوب دستش میگیره ولی خوب شکل مفهومی هنوز نمیتونه بکشه 

یعنی یه اختلال هست یا مهم نیس

راستش نمیدونم. بهتره از کلینیک سایت بپرسی یا مراکزی که کاردرمانی می کنن، صرفاً به خاطر اینکه تجربه بیشتری دارن نه اینکه کوچولوی شما مشکلی داشته باشه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

نگران نباش دوست عزیز چون تاحالا اصلا مداد دستش نگرفته خوب طبیعیه که تینطور باشه کم کم یادمیگیره،خواهرشوهرمن مهد وپیش دبستانی داره حیلی شنیدم ازش که میگه بچه هایی بودن که اومدن پیش دبستانی یعنی تقریبا۶سالشونه ولی هنوز مدادنمیتونن دستشون بگیرن ولی بعداز یه مدت راه میفتن

من از ۱۴ماهگی برای دخترم پاستل خریدم. برای همین فکر کنم زودتر راه افتاد. الان سه سال و ۴ ماهشه نقاشیش خوبه اما رنگ آمیزیش از اون بهتره. اما تا قبل دو سال و نیمگی علاقه چندانی به نقاشی نداشت صرفاً یک سری خط نا مفهوم می کشید. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

باید خودت باهاش کار میکردی

دختر من دو سال و نیمس مداد دست میگیره خط خطی میکنه. حتا با آبرنگ نقاشی می‌کشه. چیز خاصی نمی‌کشه ها مثلا یه گردی می‌کشه بعد یه دم براش می‌کشه شبیه اسپرم میشه😂