2777
2789
عنوان

به نظر شما کار درستی کردم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم دست خودم نبود روی بعضی مسایل خیلی زیاد وسواس ب خرج میدم اتفاقا همین دوستمم کلی نصیحتم کرد ...

نمیدونم نه حق اینجور واکنشو نداره ب نظر من 

منم ارایشگرم تو عقد عکس موهامو گرفت خیلی خیلی فرش خوب دراومده بود رنگ موهامم قهوه ای روشن بود کارش ک تموم شد عکس گرفت گفتم میشه ببینم نشونم داد صورتم اصلا معلوم نبود گذاشته بود تو کانال تلگرامش 

اگه همسرت هست حق داری ولی اگر با ایشون دوست هستید هنوز،بهتره که روی بعضی موارد خیلی اهمیت ندی چون بعدا برای خودت دردسرساز میشه. خیلی محدودیتها ایجاد میشه برای شما مگه اینکه این امر دوطرفه باشه‌

وقتی کار درستی انجام میدی به بازخورد اطرافیان توجهی نکن تا پشیمون نشی . طبیعیه کسایی که از تصمیمت م ...

بخدا دارم دیوونه میشم

هرموقع با این دوستم بحثم میشه در حد جنون عذاب وجدان میگیرم ک فقط دنبال اینم یکی باهام حرف بزنه و آرومم کنه

دیگه حتی اطرافیانم هم از دستم کلافه شدن از بس نمیتونم آروم باشمو همش سر همچین مسایل ساده ای گیر میکنم و نمیتونم حلشون کنم ، دیگه حس میکنم خیلی حقیر شدم ب چشم بقیه

عه معلومه؟ خب کارش چیه ب نظر شما؟؟؟

وقتی صورتتون‌رو پوشونده قطعا کارش مو هست دیگه حالا یا رنگ و دکلره یا شنیون یا براشینگ

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگه همسرت هست حق داری ولی اگر با ایشون دوست هستید هنوز،بهتره که روی بعضی موارد خیلی اهمیت ندی چون بع ...

همین دوستمم همینو بهم میگه

پس یعنی من الان اشتباه کردم؟حتی یا وجود اینکه دوستم نصیحتم میکرده ک زیادی حساس نباشمو اجازه ندم زیادی محدودم کنه؟

عذاب وجدان میگرفتم خب😭

ببین شما ک هنوز دوستید و حتی نامزد هم نیستید. خواهرانه بهت میگم  یکم تو همین سایت بگرد ببین چقد مرد میتونه در آینده زن رو محدود کنه و تو شخصی ترین مسایلش حتی در حد ارتباط با خونوادش دخالت کنه.من معتقدم خود ما از اول جوری برخورد میکنیم ک طرف بعدا همون رو ادامه میده. الان داری تو مسیله به این کوچیکی طرف رو دخالت میدی، ببین بعدا میتونی باقی مسایل رو کنترل کنی یا نه. لطفا ضعیف نباشید ک بعدا نقش توسری خور رو نداشته باشید

بخدا دارم دیوونه میشم هرموقع با این دوستم بحثم میشه در حد جنون عذاب وجدان میگیرم ک فقط دنبال اینم ی ...

خب خداروشکر میدونی مساله ات کجاست 

اعتماد به نفست رو ببر بالا 

قوی باش اگرم نیستی اداش رو دربیار 

سنت که بره بالا مجبور میشی قوی بشی پس بهتره از حالا تمرین قوی بودن رو انجام بدی 

وقتی حرف کسی ناراحتت میکنه با خودت بگو .....اون آدم کجای زندگیه من هست ؟؟؟

رابطه ات رو با خدا بهتر کن و ازش بخواه قلبت رو اروم کنه 

نماز و ذکر و دعا هم یادت نره