2777
2789
عنوان

به نظر شما کار درستی کردم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 49 پست

نوچ😊

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان کارشو نگفتی؟!  اگر مستقیم میگفتی دقیقا تو سالن چیکار میکنه انقدر واضح نبود که با توضیحت معلوم شد...😄😄😄😄

خوب‌کردی گفتی ارزش دردسر بعدشو نداره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه اتفاقا کار خوبی کردی وقتی نامزدت دوست نداره لازم نیست به خاطر بقیه ناراحتش کنی

آره چون میدونستم ک ممکنه اونم با خودش بگه وقتی ب خواسته های من توجه نمیکنه و هرکاری ک میخواد انجام میده  پس چرا من ب خواسته هاش اهمیت بدم

نوچ😊

ببخشید عزیزم سوالت بر عکس تو ذهنم بود واسه همین جواب دادم نه

آره کاره درستی کردی شما

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
دیگه صورتت ک پیدا نبود حالا نامزدت از کجا میفهمید عکس‌شماست، انقد شوهراتونو پررو نکنید که بعدا تو‌کو ...

پررو؟!؟!

الان شما دوست داری همسرت کاری رو انجام بده که میدونه شما به هر دلیلی متنفری از انجام دادنش بعدها بفهمی اونکارو کرده حالا استدلالشم این باشه که نمیخواستم پررو بشی؟!

منصف بودن چیز بدی نیست

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
آره چون میدونستم ک ممکنه اونم با خودش بگه وقتی ب خواسته های من توجه نمیکنه و هرکاری ک میخواد انجام م ...

آفرین به فکر زندگیت باش بقیه چیزا رو بزار تو حاشیه

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

افرین بهترین کار رو انجام دادی...

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
ب نظر من وفقتی صورت مشخص نیست زیاد سخت نمیگرفتی ولی واکنش دوستتم اصلا قابل درک نیست

چیکار کنم دست خودم نبود روی بعضی مسایل خیلی زیاد وسواس ب خرج میدم

اتفاقا همین دوستمم کلی نصیحتم کرده ک بیخودی وسواسی نشو برای همین شاید حق داره ک الان از دستم دلخور شه مگه نه؟؟؟