2777
2789
عنوان

امپول hcg😧😪

1269 بازدید | 9 پست

سلام،من امروز روز 14سیکلمه،دکتر گفته امروز بعدازظهر دوتا امپول hcg زیر جلدی بزنم،شب هم رابطه داشته باشم.سوالم اینه چرا دوتا آمپول؟؟؟؟

و اینکه زیر جلدی میگن دور ناف یا بازو،درد داره؟؟؟؟کسی تجربه داره بگه عوارضش چی بود؟

واینکه چند ساعت بعد باید رابطه داشت؟

چرا دکتر میگه یه شب در میان،مگه نه هر چه بیشتر باشه شانس بارداری بیشتره؟؟

لطفا راهنمایی کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معمولا آمپول hcg رو زیر جلدی نمیزنن...حتما دوباره از دکترت بپرس من تا حالا ندیدم ....

دوم نگران  نباش معمولا دوتا باهم میدن برای اینکه حتما آزاد بشه و حتما یا تعدا فولیکول ها بالا بوده یا مشکل lh داری...

سوم اگر شوهرت مشکلی نداره می تونی هر شب نزدیکی داشته باشی ...

بعد زدن امپول 36 ساعت بعد تخمک ازاد میشه... امشب حتما نزدیکی رو داشته باش.. اگر همسرت مشکلی نداره هر شب برو اقدام اما اگر یک شب در میون باشه هم ایرادی نداره چون اسپرم حداقل 24 ساعت در بدن زن زندس پس با یک شب درمیون هم مشکلی پیش نمیاد...اگر می خوای هر شب باشه بهتر امشب و فردا و پس فردا پشت هم داشت باشی و بعد دو بار هم یک شب در میون...

خودت و همسرت خوب استراحت کنید چون هر شب اقدام آدم رو ضعیف می کنه مخصوصا مرد رو ...

عزیزم معمولا آمپول hcg رو زیر جلدی نمیزنن...حتما دوباره از دکترت بپرس من تا حالا ندیدم .... دوم نگر ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم🌹🌹 از دکترم دوبار پرسیدم گفت زیر جلدی،از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن دور ناف یا بازو تزریق میشه

مشکلت چیه که رفتی دکتر و با امپول اقدام کردی

چندماه اقدام کردم واسه بارداری دوماه قرص کلومیفن خوردم باردار نشدم الان امپول نوشت

این سونوگرافی چهار روز پیش بعد امپول اچ ام جی

عزیزم انشاء الله باردار میشی... با اجازت می خوام چندتا توصیه بهت بکنم ... اول بهم بگو شوهر آزمایش ...

ممنون عزیزم،بله آزمایش داده مشکلی نداشت،اما خودم به دکتر گفتم شاید استرس داره گفت قرص کلومیفن و شبی یدونه همراه با ویتامین ای ،دی و فولیک اسید اگه خواستی بش بده.

خودمم از شب سوم پریود شبی دوتا کلومیفن 50 و شبی دوتا لترزول خوردم،روز هشتم امپول اچ ام جی زدم ،روز دهم پریود سونوگرافی دادم،الان 14رفتم امپول زدم اچ سی جی