2777
2789
عنوان

مامانا بچه هاتون چند ماهگی غلت زد

1037 بازدید | 21 پست

سلام 

پسرم 5 ماه و 10 رو شه غلت نمیزنه ولی از دوماهی قشنگ گردنشو کنترل میکنه 

رو شکمم میزارم الان کامل بالا تر وامیسته رو سینه کامل میتونه نگه داره 

ولی غلت نمیزنه خیلی نگرانم 

روشکمم میزارم نمیخزه اصلا 

پسر بزرگ من بعد از شش ماهگی ولی پسر کوچکم بعد از سه ماهگی

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

سلام عزیزم اصلاااااااا اشکال نداره بچه من ۶.۵ اینا بود زد اصلا دوست نداشت رو شکم باشه بچه من ۴ ماه و ۵ روزگی گردن گرفت الان دوسالشه ماشاالله همههههههه کاری میکنه اگر بقیه کاراش خوبه و دکترشم میگه خوب اصلااا نگران نباش بچه من سرش مااالله بزرگ بود نمیتونست کنترل کنه

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اصلاااااااا اشکال نداره بچه من ۶.۵ اینا بود زد اصلا دوست نداشت رو شکم باشه بچه من ۴ ماه و ...

آره بقیه چیزاش خیلی خوبه 

فقط غلت نمیزنه و نمیخزه 

وگرنه رو دستاش قشنگ وامیسته 

گردنشو بالا نگه میداره 

حتی تو روروئک راه میزه 

آره بقیه چیزاش خیلی خوبه  فقط غلت نمیزنه و نمیخزه  وگرنه رو دستاش قشنگ وامیسته  گر ...

هیچیش نیست خیالت راحت تاپیک وسواس فکری منو حتمااااااا بخوننن حتمااا

پسر بزرگتون بعد چند ماه چهار دست و پارفت چند ماه بود راه رفت 

نه یا ده ماهه بود چهار دست و پا می رفت یکساله شد راه افتاد فکر میکردم پسر کوچیکم زودتر راه بیافته ولی به جای چهار دست و پا رفتن نشسته حرکت میکرد 15ماهه هم راه افتاد

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

بچه من استاددد تنبلی بود ولی حالا انقدر فرز تمام دیوارامونو خط خطی کرده تا میام بگیرمش در میره نمیدونم مداد رنگیاشو کجا قایم کرده تا ازش میگیرم میره یکی دیگه بر میداره و شروع میکنه ب نقاشی نمیتونمم بگیرم ازش میده ها بعد ب خودم میگفتم همین بود ک انقدر حرص خوردم ک چرا فلان کارو نمیکنه ها

هیچیش نیست خیالت راحت تاپیک وسواس فکری منو حتمااااااا بخوننن حتمااا

داغونم کلا چون خدا بعد چند سال بهم داده همش روش حساسم. میگفتم ب شوهرم چرا این حرف نمیزنه 3 ماه‌ بود گفتم غان و قون نمیکنه نکنه نمیشنوه و... 

بردیم دکترو... 

الان اینقد غان و قون میکنه ک خونمون سرو صدا کلا 

ولی غلت زدنو 3 ماه یاد نگرفته یعنی همش رو شونه میره غلت نمیزنه 

با پشت میخزه 🤕🤕🤕همه با شکم میخزن 

بچه من استاددد تنبلی بود ولی حالا انقدر فرز تمام دیوارامونو خط خطی کرده تا میام بگیرمش در میره نمیدو ...

وای خداکنه بچه منم شیطونک بشه اینقد این 5 ماه حرص خوردم زهر مارم شده هرماه برا یه چیز

نه عزیزم