2777
2789

سلام پسرم 23ماهشه

ساعت 11حس کردم بدنش گرمه و آستامینوفن دادم وساعت 12دیدم نه داره گرمتر میشه و تب سنج گذاشتم 38/8بود شیاف گذاشتم و رو بدنش بزور تنظیف ولرم گذاشتم دو بار تا دماش بیاد پایین بعد 1ساعت اومد و خوب که دقت کردم دیدم امروز 3بار پی پی شل کرده و رفتم نگاه کردم رگه های لزج مانند بود 

الان چیکار کنم

دست و پام میلرزه از استرس اگه آنفولانزا باشه چیکار کنم

الان یعنی علائم آنفولانزا ست؟

ببرمش الان دکتر؟بدبختی دکتر خودشم عصرا هست

استقراغ نداره؟ خودش حالش چطوره؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن پنج رپزه افتاده چهارسالشه ابریزش بینی وچرک داشت و تب افتضاح دکترگفت ویروس فصلیه نگران نباش بااب و کمی نمک پاشویه کن بدنشو حوله نمدار بزارکف دست و پاهاش رون پاهاش رودلش انشالاخوب شهشوهرم بخداپنج روز چش روهم نذاشتم شبا هشت صبح میخابیدم

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

مدفوع لزج ربطی ب انفلانزا نداره  من چندبار اینطوری شد دکتر ازمایش نوشت . فقط مواظب تبش باش اگه دیدی پایین نمیادببر وگرنه فردا ببر دکترخودش

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

من از چهارشنبه تا حالا 3 بار بودم، از صبح بالا میاره از بعد از ظهر هم تب کرده، هرکاری میکنم باز هم داغه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

عزیزم نترس. اگه شیاف زدی و پاشویه میکنی و تبش کمتر شده نگران نباش

اگه تا فردا بهتر نشد ببر دکتر

ولی بعیده انفولانزا باشه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
نه  سر حال بود حتی زمانی ام که تب داشت بر خلاف همیشه که خیلی بی حال میشه عادی بود و کارخودشو م ...

شاید دندون درمیاره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...