2789
عنوان

هایپر پلازی ادرنال

| مشاهده متن کامل بحث + 20756 بازدید | 115 پست
سلام عزیزم خوبی؟الان بچتون چطوره؟

سلام عزیزم ممنونم خداروشکر خوبه همه چیش و تا الان هیچ مشکلی نداشته ولی خب داروشو مرتب باید بخوره و همین منو نابود کرده 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم ممنونم خداروشکر خوبه همه چیش و تا الان هیچ مشکلی نداشته ولی خب داروشو مرتب باید بخوره و ه ...

منم میشه ادد کنید لطفا بیاید اینجا بهم خبر بدید که ادد کردین‌گلم

سلام عزیزم منم دارم نابود میشم پسرم ۱ ماهشه پوست صورتش تیره بود افت قند داشت بستری کردن افت قندش خوب شد ولی مشکوک به بیماری ادرنال شدن ازمایش oh17 پایین بود ولی acthرو ۲۰۰۰ بود کورتیزولش رو ۰/۶براش هیروکورتیزون نوشتن بعد ۲۰ روز بازم رو همون ۲۰۰۰ ترخدا اگه اطلاعی دارید کمکم کنید الکترولیت وبقیه چیزا سونو کلیشم خوب بود چیکار کنم دارم دق میکنم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
سلام عزیزم شمارتون و بزارید صحبت کنیم 

درخواست دوستی دادم من تلگرام و واتس اپ دارم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

سلام پسر منم همین بیماریو داره همین علایمو داشت وقتی ازمایش گرقتن فهمیدیم بیماری درست پونزدع روز بعد تولدش مشخص شد تا الان ک یکسالشه زیر نطر دکتره و دارو میخوره م دکتر میگع تا اخر عمرش باید بخوره😞

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤