2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم سوالت خیلی تخصصیه،قطعا باید با فوق تخصص کلیه و مجاری ادداری اطفال صحبت کنی حتما راهنماییت میکنن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
چجوری تشخیص دادن؟هایپرپلازی میتونه با تغییزات هرمونی همراه باشه یت نباشه این مهمه اگهدتغییر هرمونی ن ...

چند روزی بعد از تولدش بی حال بود و خوب شیر نمیخوردم بردم ازمایش گرفتن و تشخیص دادن

عزیزم این بیماری ژنتیکی هست خودتون باید ببینید توی خانواده خودتون و یا همسرتون به چه شکلی بوده

هیچکس تو اطراف ما این بیماریو نداره و این بیشتر ما رو متعجب کرده 

چند روزی بعد از تولدش بی حال بود و خوب شیر نمیخوردم بردم ازمایش گرفتن و تشخیص دادن

باید تحت نظر متخصص غدد ترجیحا اطفال باسه با توجه ب ازمایشاش بهت باید نبایدارو میگن

من از متخصص غدد شنیدم ممکنه ی هایپر پلازی وجود داشته باسه تو بچه و همون نوزادی متوقف بشه مهم اینکه وضعیت هورمونی چحوریه

باید تحت نظر متخصص غدد ترجیحا اطفال باسه با توجه ب ازمایشاش بهت باید نبایدارو میگن من از متخصص غدد ...

یعنی ممکنه موقتی باشه؟؟؟؟خدایا میشه بچم خوب شه

بله من ب متخصص غدد گفتم ی بچه ک تو بچگی هایپرپلازی داشته گفتن ممکنه همون بچگی باسه و متوقف بشه مهم ن ...

دکترا که میگن اینا مادام العمر به مصرف دارو نیاز دارن ببخشید گفتید بیماری cahهست؟

دکترا که میگن اینا مادام العمر به مصرف دارو نیاز دارن ببخشید گفتید بیماری cahهست؟

باید تحت مراقبت باشه و هرموناش چک بشع میگم ک این دکتر گفت اگه تغییرات هورمونی نده هایپرپلازی جای نگرانی نداره بازم من اطلاعاتم کامل نیست از متخصص غدد ترجیحا اطفال بپرس

باید تحت مراقبت باشه و هرموناش چک بشع میگم ک این دکتر گفت اگه تغییرات هورمونی نده هایپرپلازی جای نگر ...

ببخشید میشه بپرسید منظورشون از تغییرات هورمونی چیه دقیقا؟ممنون میشم