2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز یلدا برای اینجا ی سوپرااایز دارم 😆😆 

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        

شب یلدا تولد خودم ۱۶ دی هم تولد همسرم میخوایم باهم شب یلدا تولد هردوتامون بگیریم.ولس کادو میخوام خودم واسش ی چیزی درست کنم چیزایی که خودم درست میکنم بیشتر دوست داره شما ایده ای داری؟

من اگه نی نی داشتم براش لباس یلدایی میدوختم میبردمش آتلیه

اگه خونه مستقل داشتم یه میز شیک میچیدم از انواع و اقسام همه چی همه خانوادمو دعوت میکردم تا دور هم باشیم🙂🙂

میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻