2777
2789
عنوان

لک بینی بعد از دود دادن عنبر نسارا

| مشاهده متن کامل بحث + 13055 بازدید | 83 پست
ساغر جون برات صلوات میفرستم انشاءالله به زودی خدا یه فرزند صالح و سالم بذاره تو بغلت 

ممنون  گلم  تو هم  انشاءالله  یه سوهر خوب و باایمان   بیاد خاستگاریت  خوشبخت بشین 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش کیست هم بخاد دفع شه یه تغییراتی ایجاد میکنه دیگ. برای رفع کیست دم نوش نعنا و دم نوش گستگ ...

ممنونم عزیزم، اینا که میفرمایید برای کیستایی مثه اندومتریوما هم فایده داره؟ آره خب، اینم میتونه باشه، چون این نوع کیست خودش لکه بینی ایجاد میکنه در واقع همون دیواره رحمه که رفته تو تخمدانم تشکیل شده و بخاطر همین هرماه همزمان با پریود اونم خونریزی میکنه

دکترم رفتم برا عفونتم، مشکل اینجاست که هی برمیگشت

من اخرین باری که رفتم قرص و کپسول و شیاف داد عالی بود 

البته تو نمیتونی الان پماد و شیاف استفاده کنی فقط قرص

آجر داغ کن بشین روش اینم من شنیدم خوبه 

من کیست اندومتریوما دارم، گفتن تاثیر داره تو ازبین رفتنش که دود میدم 

اهان نمی دونستم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من اخرین باری که رفتم قرص و کپسول و شیاف داد عالی بود  البته تو نمیتونی الان پماد و شیاف استفا ...

ممنونم عزیزم، آره وقتی از داخل نمیشه چیزی استفاده کرد خوب کردنشم سخت میشه، انشاءالله دیگه هیچوقت عفونت نگیرید

ممنونم عزیزم، آره وقتی از داخل نمیشه چیزی استفاده کرد خوب کردنشم سخت میشه، انشاءالله دیگه هیچوقت عفو ...

انشاالله 

الان درمان کن وگرنه ازدواج کنی خیلی خیلی بدتر میشه

انشاالله هرچی زودتر خوب بشی

ممنونم عزیزم، اینا که میفرمایید برای کیستایی مثه اندومتریوما هم فایده داره؟ آره خب، اینم میتونه باشه ...

الان سو نو داری؟ اینارو مصرف کن یک ماه دیگ برو دوباره سو نو مطمعن باش حیرت میکنی. و اینکه سردی نخور لبنیات و شیر و ترشیجات بزار کنار بچسب به گرمی 😘

الان سو نو داری؟ اینارو مصرف کن یک ماه دیگ برو دوباره سو نو مطمعن باش حیرت میکنی. و اینکه سردی نخور ...

آخرین سونوم واسه فروردین بود که یکمی کوچیکتر شده بود، ممنونم عزیزم خدا خیرت بده، انشاءالله که رو منم جواب میده ❤

من کیست اندومتریوما دارم، گفتن تاثیر داره تو ازبین رفتنش که دود میدم 

منم کیست 7 سانتی اندومتریوما دارم. پریودیم از 5 روز شده 2 روز و منم دود عنبر نسا دادم اما تا الان که روز 10 پریودی هستم لکه بینی کمرنگ دارم قبلا اینطور نبودم. شما نتیجه کارت چی شد؟