رولت٢ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 116 عنوان قمی هاااااااااا بیاین 183 بازدید | 13 پست سلام خانما ارولوژی خوب بهم معرفی کنید خیلی واجبه گند زدیم رفت آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯 👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه 1398/09/16 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13747 یکی هست تو میدون سعیدی اسمش یادم نیست ولی کارش بیسته وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
رولت٢ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 116 یکی هست تو میدون سعیدی اسمش یادم نیست ولی کارش بیسته وای ممنونم برا پسرم میخوام جیشش کجه شما واسه چی رفتین گند زدیم رفت آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯 👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه
ترنممممممم عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 4583 وای ممنونم برا پسرم میخوام جیشش کجه شما واسه چی رفتین چه عجب یکی همدرد من شد پسرم جیش میکنه کجه بهدمن به هرکی گفتم مسخره کرده میگه توهمه.پس راسته
رولت٢ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 116 یکی هست تو میدون سعیدی اسمش یادم نیست ولی کارش بیسته الان سرچ زدم مختارپوره درسته؟ گند زدیم رفت آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯 👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه
رولت٢ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 116 چه عجب یکی همدرد من شد پسرم جیش میکنه کجه بهدمن به هرکی گفتم مسخره کرده میگه توهمه.پس راسته اره عزیزم پسرم 4 سالشهگفتن صبر کن خوب میشه ولی نشد به کلیه آسیب میرسونه گند زدیم رفت آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯 👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13747 الان سرچ زدم مختارپوره درسته؟ فامیلیش یادم نیست ولی کارش عالیه تعریفش رو شنیدم وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13747 وای ممنونم برا پسرم میخوام جیشش کجه شما واسه چی رفتین من نرفتم میخواستم برم برا شوهرم که خداروشکر نیاز نشد وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
رولت٢ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 116 فامیلیش یادم نیست ولی کارش عالیه تعریفش رو شنیدم عزیزم مختارپور رو اشتباه گفتم یه اقا هست به اسم سید مجید موسوی موحدیه خانم هم هست به اسم مریم فلاح اینا هر دو میدون سعدین کدومش بوده؟ گند زدیم رفت آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯 👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه
رولت٢ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 116 فامیلیش یادم نیست ولی کارش عالیه تعریفش رو شنیدم اگه راهنماییم کنی ممنون میشم گند زدیم رفت آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯 👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13747 اگه راهنماییم کنی ممنون میشم آقا بود هفته ای دو روز هم قم بود وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13747 اگه راهنماییم کنی ممنون میشم قم خیابان امام جنب مسجد کامکار کوچه 42....فامیلیش آگه اشتباه نکنم غلامرضا فهمیمی هست وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13747 [QUOTE=114871315]قم خیابان امام جنب مسجد کامکار کوچه 42....فامیلیش آگه اشتباه نکنم غلامرضا فهمیمی هست[/QUOولی به فامیلیش شک دارم عزیزم وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤