2777
2789
عنوان

چرااااااااااااااااااااااااااااااااااا تا کجا نا عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن هرگونه کمپین .... تظاهرات و .... محرومیت داره  پیام صادقیان رو بخاطر همین حواشی 15 سال مح ...

خیلی دلم برا پیام میسوزه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

دخی چرا انقد این استدلالیا شلوغش کردن.۴سال توو غار داشتن سماق میمکیدن حالا از غار اومدن بیرون و برای ما کری میخونن🤣🤣اونچه که لایق خودشونه به ما میگن.میگن لنگی کیسه کشا یکی نیست بهشون بگه اونموقع که ما هرچی کاپ قهرمانی بود بالا میبردیم و شما حسرت میخوردید کجا بودید؟؟؟با ۱۴ بازیکن قهرمان میشدیم و شما هیچ حرفی برای گفتن نداشتید جز اینکه وزیر پرسپولیسیه🤣🤣د آخه اگه وزیر پرسپولیسی بود که پنجره محرومیتمون رو باز میکرد و هزارتا کار دیگه.۶تا برد پشت هم اووردن و با دوتا بازی بیشتر رفتن صدر مثل این ندید بدیدا میکنن.استرا استرا یی میکنن هیشکی ندونه برانکوشون رفته.ما بعد از قهرمانیامون انقدر تاپیک نمیزدیم که اینا امروز زدن والا.در ضمن خیلی ناراحت شدم بعد از خوندن این تاپیکت.خدا ازشون نگذره😔😔😔

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍