2777
2789
عنوان

تهوع دارم یعنی باردارم

2310 بازدید | 15 پست

خانوم ها 5روز مونده به وقت پریودم به خیلی چیزهای حال تهوع دارم دوتا فولی21و23داشتم یعنی باردارم؟

خدایادستم به آسمانت نمیرسداماتوکه دستت به زمین ات میرسدبلندم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فولی ک داشتی ولی خب امکامش هست باید موعدت رد بشه بعد بفهمی بارداری 

علائم بارداری ک زود ظاهر نمیشه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
الان همسایه هم اومده بود دم درمون با بوی عطرش حالم بدجور بهم خورد بالا آوردم بی حال شدم

من تو خرداد ماه ده پونزده روز اینجوری شده بودم
یعنی همه علایم بارداریو داشتم حالت تهوع شدید  غذا حالمو بد میگرد ولی یهو هوس یه غذای خاص میکردم که غیر از اون هیچی نمیتونستم بخورم
به هرکی میگفتم میگفت بارداری (حتی دکترا )  ولی نبودم البته من تو اقدام نبودما 

من تو خرداد ماه ده پونزده روز اینجوری شده بودم یعنی همه علایم بارداریو داشتم حالت تهوع شدید  غ ...

من اقدام هستم آمپول قرص استفاده کردم فولی خوب هم داشتم دوتا

فولی چیه ؟ من بیسوادم اگه اقدامی امکانش هست والا دوست من میگفت من از هفته اول حالت تهوع داشتم

منم یک هفته میشه اینجوری هستم اقدام هم هستم

فولی چیه ؟ من بیسوادم اگه اقدامی امکانش هست والا دوست من میگفت من از هفته اول حالت تهوع داشتم

فولی همون تخمک زن هست که آزاد میشه چون تحت نظر دکتر هستم آمپول زدم روز 12رفتم سونو کرد گفت دو تا فولی خوب  داری