2777
2789
عنوان

دختره دیوونمون کردههههههههه،کمک

435 بازدید | 31 پست

یه دختره تو کلاسمون هست که رفتارای خیلی زننده و آزار دهنده‌ای داره و در کل نرمال نیست همیشه منو دوستام هر جا میریم اینم خودشو بهمون میچسبونه یا حتی وقتی با دوستم دوتایی داریم حرف میزنیم یهو میبینم داره به حرفامون گوش میده هر چه قدرم بهش نشون میدیم ازش خوشمون نمیاد به روی خودش نمیاره هیچجوره هم دلمون نمیاد رک حرفمونو بزنیم چون بعدش خیلی ترحم برانگیز رفتار میکنه دیگه داریم دیوونه میشیم به نظرتون چیکار کنیم؟😭

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶

خانوما یه سوال دارم ببخشید استارتر خیلی مهمه مجبور شدم تو تاپیکت اعلام کنم من دوروز پیش حواسم نبود کامپیوتر شوهرم تا صبح روشن موند صبحم خاموشش نکردم کلا از برق کشیدم الان هرکاری میکنم روشن نمیشه توروخدا بگین چیکار کنمممم😭😭

وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما یه سوال دارم ببخشید استارتر خیلی مهمه مجبور شدم تو تاپیکت اعلام کنم من دوروز پیش حواسم نبود ک ...

بنداز آشغالی 😂

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  

منم یه همچین کسی رو میشناسم!. تازه ما بهش می‌گفتیم نمیخام باهامون باشی ولی ماشالا دنده ی پهنی داشت! 😂😂😂🎉

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
خانوما یه سوال دارم ببخشید استارتر خیلی مهمه مجبور شدم تو تاپیکت اعلام کنم من دوروز پیش حواسم نبود ک ...

هیچیش نمیشه

از پشت کیس یه دکمه خاموش روشن داره اونو بزن ...کابل اصلی برقش سیاهه اونو بکش از دوباره بزن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱