2777
2789
عنوان

ارضا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 74244 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فعلا برو یک صفحه از روی کلمه ارضا بنویس،بعد بیا باهم صحبت میکنیم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

فکر نمیکنم اینجوری باشه که ۶۰ درصد اینطور باشن! البته شاید به دلیل عدم مهارت طرفین در رابطه جنسی واقعا هم آمار بالایی داشته باشه؛ اما فکر میکنم بیشتر کسانی که اینجوری هستن به این شکل رابطه عادت کردن.

فکر میکنم شما باید با یه متخصص صحبت کنید چون نمیشه در این موارد به تجربه دیگران بسنده کرد.

به نظر من بستگی به میزان آمادگی زن داره. به عبارتی با میزان نیاز جنسی رابطه داره. ولی خب فکر کنم بیشتر زنها مثل شما باشن

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
اسمتو دیدم فک کردم ۶۵ متر  گفتم خدایا چی ۶۵ متره🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نقطه ی جی ندارم گم شده نمیدونم کج ...

وای نمیدونم الان شوخی میکنی یاجدی میگی😂😂فکر کن توخیابون داری میری یکیشو پیدا کنی

وای نمیدونم الان شوخی میکنی یاجدی میگی😂😂فکر کن توخیابون داری میری یکیشو پیدا کنی

تپل باشه ماله منه من تپلم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.