2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم اینکه نمیشه اسم اونوقت شما یه چیزی بذاری همسرت دوس نداشته باشه صدا نزنه دیگه این جمله ای که ...

اخه اسمایی که انتخاب میکنیم باهم به نتیجه نمیرسیم 😁 نه که کلا صدا نزنه صدا میزنه ولی اون اسمی هم که دوست داره صدا میزنه 

کلی اسم قشنگ هست حالا بگرد.کلی دارم میگم ها عزیزم منظورم به شما نیست.ولی  آدم یه اسم واسه بچش ب ...

مهفام به نظرم معقول تره از این اسمای جدید غریب  ...مردمم هیچوقت واسه مسخره کردن کم نمیارن هرچی بزاری یه چیزی توش درمیارن 

اخه اسمایی که انتخاب میکنیم باهم به نتیجه نمیرسیم 😁 نه که کلا صدا نزنه صدا میزنه ولی اون اسمی هم که ...

اهان نمیدونم من خیلی حساسم رو اسم اصلا دو اسمه بودن و دوس ندارم😀 واسه همین گفتم حالا عقاید و سلیقه ها متفاوته شاید شما مشکلی نداری با این موضوع

بازم بگردین اسمای خیلی قشنگ تری هست عزیزم شاید توافق کردین😁

خیلی سخته اسم دختر انتخاب کردن 😅دیونه شدم دیگه

اتفاقا منو همسرم خیلی راحت انتخاب کردیم 😁از روزیکه فهمیدیم بچمون دختره دیگه گشتیم دنبال اسم دو سه روز بعدش دیگه اسم داشت دخترم😀

مهفام به نظرم معقول تره از این اسمای جدید غریب  ...مردمم هیچوقت واسه مسخره کردن کم نمیارن هرچی ...

درسته عزیزم راجب مردم حق داری هر چی بزاری یه چیز میگن.حالا باز خودت باید خوشت بیاد نظر کسی مهم نیست ان شاءالله سالم و سلامت بیاد بغلت .نامدار باشه😘😘

اتفاقا منو همسرم خیلی راحت انتخاب کردیم 😁از روزیکه فهمیدیم بچمون دختره دیگه گشتیم دنبال اسم دو سه ر ...

خوش به حالتون 😃ما که درگیریم 😂 نمیدونم چرا .به نظرت مها چطوره ؟

خوش به حالتون 😃ما که درگیریم 😂 نمیدونم چرا .به نظرت مها چطوره ؟

😁مها قشنگ تر از مهفام چون تلفظشم راحت تره مهفام قشنگه ولی یکم تلفظش سخته انگار ولی اسم های این سبکی زیاده اگه این سبکی میخوای پیشنهاد میکنم بازم بگردی عزیزم