2777
2789
عنوان

بچه هایه سوال

245 بازدید | 21 پست

من اینستاگرام ندارم ولی ازگوگل موزیک ویدیوو..میدیدم همش میومدعصوشین واینامنم زدم ایمیلموو...فقط برااینکه خلاص شم بعدالان این اومده یعنی من عضوام؟؟؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من کلانرم افزارشوتوگوشیم ندارم😄😂ازگوگلم که اومدم بیرون دیگه هیچ اثری ازچیزی نیست😕

دوباره بري تو اون سايت ميشه شما اكانت ساختي

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
😘😂😂آخه یه چیزی این دوروبریای ماخیلی گیرن به همه چی کاردارن الان میفهمن تواینستاگرامم؟؟؟😔😔

نه عزیزم اگه با ایمیل درست کنی هیچی نمیشه کسیم نمیفهمه دیگه برنامشم دانلود کن با نام کاربری و رمزت وارد شو اینستا خیلی خوبه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

😘😂😂آخه یه چیزی این دوروبریای ماخیلی گیرن به همه چی کاردارن الان میفهمن تواینستاگرامم؟؟؟😔😔

ن اگ شمارتو وارد کردی میفهمن ک توایستاگرامی‌ولی اگ فقط ایمیلتووارد‌کردی فقط اونایی‌ک ایمیلتودارن میفهمن‌ک‌ایستاگرام‌داری‌نگران‌نباش

نه عزیزم اگه با ایمیل درست کنی هیچی نمیشه کسیم نمیفهمه دیگه برنامشم دانلود کن با نام کاربری و رمزت و ...

یه چیزی عزیزم خب الان نمیشه دواکانتی؟؟؟ببینیدمن تاحالااینستاگرام ازنزدیک ندیدم خخخ تهش موبوگرام بوده میخوام بدونم الان مثلااگه نرن افزارشودان کنم بعدواردشم اطلاعات بخوادبزنم نمینویسه قبلاواردشدیدو...؟؟؟خلاصه نشه و....

میکاپ آرتیست مشهد_mua

ن اگ شمارتو وارد کردی میفهمن ک توایستاگرامی‌ولی اگ فقط ایمیلتووارد‌کردی فقط اونایی‌ک ایمیلتودارن میف ...

وای خدااینقدتوسایت های مختلف رفتم الان یادم میادنمیدونم ایمیلم بودیاشماره آخه عضونی نی سایتم الان شدم یعنی قبلاهم بودم ولی باشماره خودم نه مامانم😔😔الان برم ازاینستاگرام خواهرم گوشیشوبگیرم میفهمم عضوم یانه؟؟؟خب بالاخره اگه براخواهرام بیادبرابقیه هم میره همه شماره مامانمودارن😬😬😬

میکاپ آرتیست مشهد_mua