2777
2789
عنوان

افسردگی قبل پری

92 بازدید | 12 پست

کیا قبل پ بی اعصاب و افسرده میشن ب نظرتون درمون نداره دارویی چیزی؟خیلی اذیت میشم نسبت به همه چیی بدبین میشم و باهمه دعوام میشه و دل خیلیا میشکونم ولی بعدش بدجور پشیمون میشم حتی رو صدای غذاخوردن خانوادمم حساس میشم.

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی عشقم اینا مال چندماهه پیشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خداروشکررررر ک اصلا تنبلی نداری

هورمون مردونه پایینه عالیه

هورمون Lhو Fshمیزون

اصلا اصلا تنبلی نداری

خیالت راحت😍😍😍😍😍راستی کم خونی هم نداری کلا عالی بود ازمایشت

ن کمبود زینک داری ن اهن

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

پروژسسترون یکم پایینه اونم مشکلی نیس

سعی کن چیزایی ک هورمون زنونه داره بیشتر مصرف کنیی ببخوری

مثل سویا

خداروشکررررر ک اصلا تنبلی نداری هورمون مردونه پایینه عالیه هورمون Lhو Fshمیزون اصلا اصلا تنبلی ند ...

جدی😍خداروشکر پس

پس چرا دوروزم فقط

همه میگن تنبلی داری رحمت سرده

آخه تو سونو هم گفت کیست داری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
پروژسسترون یکم پایینه اونم مشکلی نیس سعی کن چیزایی ک هورمون زنونه داره بیشتر مصرف کنیی ببخوری مثل ...

سویا میگن خوب نیس

چیز دیگه نمیشه خورد🤕

جدی😍خداروشکر پس پس چرا دوروزم فقط همه میگن تنبلی داری رحمت سرده آخه تو سونو هم گفت کیست داری

احتمالا یکم غذاهایی ک میخوری طبعشون سرده

سعی کن کمتر از سالاد و خیار و ماست و چیزای سرد استفاده کنی

غذاهای طبع سرد باعث کیست میشه و پریود کم میشع

کیست با تنبلی فرق داره

کیست راحت درمون میشه با گرمی

تنبلی داستان داره

احتمالا یکم غذاهایی ک میخوری طبعشون سرده سعی کن کمتر از سالاد و خیار و ماست و چیزای سرد استفاده کنی ...

شیرم بده؟ آره سردیجات ک زیاد میخورم😓

شیرم بده؟ آره سردیجات ک زیاد میخورم😓

اوه خب خواهری یکم طبع بدنتو گرم کن

سعی کن تو چایی مثلا یه تیکه دارچین بندازی

تو غذاهات فلفل بریز

تو پریودی اصلآآا چیزای سرد نخور و موقع ظرف شستن نذار شکمت خیس بشه پیشبند ببند

همیشه تو پریودی رحمتو گرم نگه دار کیسه اب داغ بذار یا چیزی دور شکمت ببند

شیرهم میخوری با خرما بخور

اوه خب خواهری یکم طبع بدنتو گرم کن سعی کن تو چایی مثلا یه تیکه دارچین بندازی تو غذاهات فلفل بریز ...

مرسی دورت بگردم ک وقت گذاشتی جوابمو دادی♥

پلی کیستیکم با این چیزا خوب میشه🥺