2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالله كه چيزى نيست احتمالا كيسته دارو ميدن خوب ميشه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اره چند روزه فهمیدم

انشاله که چیزی نیست منم دوهفته است سینه ام یه قسمتش درد میکنه دست میزنم احساس میکنم سفته اما پرسیدم گفتن اگه درد داره که مشکلی نیست حالا باید پیش چ دکتری برم؟

انشاله که چیزی نیست منم دوهفته است سینه ام یه قسمتش درد میکنه دست میزنم احساس میکنم سفته اما پرسیدم ...

اول برو زنان معاینه کنه چیزی حس کرد سونو بنویسه بعدش اگ چیزی نبود ک هیچ ‌بود میفرستن پیش جراح

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
انشاله که چیزی نیست منم دوهفته است سینه ام یه قسمتش درد میکنه دست میزنم احساس میکنم سفته اما پرسیدم ...

اول برو پيش يه متخصص زنان كه سونو واست بنويسه

انشاءالله چيزي نيست ولي

اگه حالا كيستي ام باشه بايد پيش جراح پستان بري تا نظر بده

ولي حتماااا برو