2777
2789
عنوان

پسر بچه پنج ماهم

110 بازدید | 9 پست

سلام من پسرم امروز پنج ماهش شد.شبا هر یک ساعت با نق نق بیدار میشه بغلش میکنم اروم نمیشه فقط شیر میدم اروم میشه دوباره میخوابه باز یک ساعت بعد بیدار میشه گاهی اوقات نیم ساعت نیم ساعت بیدار میشه شباهم تا دو بیداره و نمیخوابه گریه میکنه.فکر میکنم شاید سیر نمیشه .میخوام بدونم چی میتونم به جز شیر خودم بهش بدم اصلا از الان کار درستیه بهش جز شیر خودم چیزی بدم؟راهنمایی کنین لطفا راستی لثه هاشم میخاره و علائم سرما خوردگی رو داره تب میکنه اب ریزش بینی داره اما سرفه هم میکنه. برای دندونه یا سرما خوردگی؟

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا واس سرماخوردگی ببرش دکتر

استامینفون واس تبش فراموش نکن

دختر منم 5 ماهشه غذای کمکی رو ‌‌شروع کردم

چند روز اول لعاب برنج بعدش حریره بادوم، پوره میوه 

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
گشنه میشه..شیرت کنه بداش

شیرم کم نشده اما فک میکنم این هرچی بزرگتر میشه شیرم سیرش نمیکنه بهم گفتن اب بادوم یا فرنی رو کم کم شروع کن بهش بده اما میترسم

اولا واس سرماخوردگی ببرش دکتر استامینفون واس تبش فراموش نکن دختر منم 5 ماهشه غذای کمکی رو ‌‌ش ...

همین دو سه هفته پیش سرما خورده بود بردم دکتر بهش آزیروماسین داد و دیفن هیدرامین استامینیفون هم وقتی تب داره میدم.همون داروها رو دوباره دارم بهش میدم.لازمه دوباره ببرم دکتر؟

همین دو سه هفته پیش سرما خورده بود بردم دکتر بهش آزیروماسین داد و دیفن هیدرامین استامینیفون هم وقتی ...

بهتره ببری

چون هنوز خیلی کوچولوعه بهتره چک بشه 

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
بهتره ببری چون هنوز خیلی کوچولوعه بهتره چک بشه 

بازم همون دارو رو میده خب دفعه پیش دوتا دکتر بردم همین دارو رو داد اونایی هم که بچه انقدی دارن دوروبریام شرما خوردن بچه هاشون بردن دکتر همین دیفن و میده ازیروماسین استامنیفون واسه همین میگم دوباره ببرم؟