2777
2789
عنوان

گوشت گوسفندی تو فریزر میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 44 پست
هرسال تا یکسال داریم گوشت.امسال اینطور شده.گوسفند بزرگ بوده خبرنگش عوض نشده یخ زدس دیگ تو فریزر.موقع ...

اسی جان گوشت گوسفندی معمولابومیده باپیازبايد مزه داربشه حتما

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه گوسفند بوده ها! یه گوسفند نزدیک به بیست کیلو گوشت میده.شاید خیلیشو نگه داشتند برای خودشون.شما ...

ما نه والا زیاد گوشت نمیخوریم با این اوضاع .خب خیلی هستن میخورن یا مهمون دارن یا چند بسته به مادری کسی میدن 😐که خراب نشه

هرسال تا یکسال داریم گوشت.امسال اینطور شده.گوسفند بزرگ بوده خبرنگش عوض نشده یخ زدس دیگ تو فریزر.موقع ...

با ادویه و برگ بو بوش را بگیر 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
میگن به سگ و گربه ها غذا نباید داد قدرت باروریشون زیاد میشه و تعدادشون زیاد  تو کارشون نباید د ...

بمیرن ازگرسنگی؟😞

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
میگن به سگ و گربه ها غذا نباید داد قدرت باروریشون زیاد میشه و تعدادشون زیاد  تو کارشون نباید د ...

اخه گناه دارن الان که مثل قدیم نیست محل زندگیشون را ماها گرفتیم از کجا عدا بیارن

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

مرسی از نظراتتون.ما فامیلی کلا هر خونواده یکی میکشن هر زمستون تا زمستون بعدی فریز میکنن استفاده میکنن.براهمین داریم تا یکسال.امسال خراب شده.ازنادرم اینا هیچی نشده و بقیع  

مرسی از نظراتتون.ما فامیلی کلا هر خونواده یکی میکشن هر زمستون تا زمستون بعدی فریز میکنن استفاده میکن ...

شاید دیر گداشتی تو فریزر یا یه مدت یخچالت تو برق نبوده

نمیدونم عزیزم شاید.حالا ده وعده بیشتر نیس کم مونده

زود بپزشون انشاالله چیزی نمیشه ولی شما که تعدادتون کمه کمتر بگیرید یه گوسفند را با یه خونواده دیگه شریک بشید خوب نیست چیز مونده خوردن بعد هم هربار که میری برا خرید گوشت و مایحتاج از زندگی و خرید لدت میبری وقتی زیاد بخری لدت خرید را از دست میدی