2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 59 پست
وا مثلا بچه میخاد بیاد چکارم کنه ک بتونم یا نتونم بجز دردسر و زحمت چی داره آخه 

منم اولا خیلی سخت نگرفتم ولی برادر شوهرم سر ی زمین ک با هم شراکت داشتن ب شوهرم گفته بود تو اجاقت کوره میخای چیکار من فردا پسرام میخان طعنه زده بود حسود نیستم بخدا ولی زنش دختر بارداره داره میترکه ک پسر نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام همسرتون ازمایش اسپرم داده مشکلی نداره ؟  نا امید نشید راههای درمانیشکر خدا زیاد شده و به ...

ممنون اره ازمایش داد گفتن ک اسپرمش ی کم ضعیفه ی 5 تا کپسول دادن بهش گفتن خوب میشه 

خخخ خدا بخاد میده نخادم شکرمیکنم ب درگاهش والا 

من شوهرم زیاد گیر نمیده یعنی حرف شما رو میزنه میگ حتما قسمت منم اینه ولی اینقد طعنه و حرف میشنوم دیگ نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم مشکل ایشون تنبلی اسپرمو تخمدان مشکل منو شوهرمم همین بود کل هزینم ۲۰۰تومن شد ماه اولم جواب گرفت ...

اگ بگم تو این 5 سال اقدام راحت50 تومن خرج کردم دروغ نگفتم باور کنین خیلی دکترا رفتم میگن میاری ولی نمیشه

من دکترم فریبا فیضی بود والا همش قرص میداد باور کن روزی 23قرص و 7 امپول میزدم 

نه دیگ اونجا خانوم بهرامی و کتایون صادقی خیلی خبره و خوب هستن باید تحقیق کنی همسون خوبناا منتهی اونی ک‌خیلی ازشون نتیجه گرغتن باید میپرسیدی

این خانومو من نمیشناسم نشنیدم کلا فک کنمم رفته از بیمارستان

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

من تعربف کشاف رو شنیدم کسی پیشش رفتع

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
خب تو شهرتون پرس و جو کنین یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کنین. من خیلیا رو شنیدم از طب سنتی جواب گرفتن.

تازه اومدیم این منطقه فقط عطاری زیاد داره اونم جیسینگ و رازیانه رو گفتن مصرف کنم ک فایده نداشته ولی دکتر سنتی نرفتم والا