2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 59 پست
برا ضعیفی شوهرت دکتر چی بهتون میداد میشه اسم قرصها رو بگی

منم شوهرم ضعیف بود یه قرص داد ۹۰تا بود ۱۲۰تومن شد ویتامین C EDزینک داشت بعد ۳ماه خوب شد 

سعی میکنم با هر کسی مثل خودش رفتار کنم   پس باهام خوب باش تا باهات خوب باشم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ایشالا ب همه بچه بده ب حق اقا ابوالفضل من و شما هم ب دعای مسلمونا ایشالا

انشالله

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
شوهر منم مورفولوژی ضعیفه یعنی مادر شدن فقط تو رویا

عزیزم دارو بخوره خوب میشه فقط وقتتونو تو دکترا طلف نکنین برین مرکز ناباروری 

تو اکباتان تهران ی بیمارستان هست صارم اونجا هم رفتم ی سال اونجا رفتم فایده نداشت 

صارم ک خوبه منم اونجا تحت نظر بودم فقط خیلی پولکی هستن چون با بیمه کاری ندارن

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
تو اکباتان تهران ی بیمارستان هست صارم اونجا هم رفتم ی سال اونجا رفتم فایده نداشت 

بیمارستان نه مرکز مشهد نوین خوبه تهرانم سینا برو اینجاها

خیلی خرج کردم ب خدا تو ی دوره 6 ماهه نزدیک ب ده دوازده تومن خرج ازمایش اینام شد 

اره قبول دارم خیلی گرونه ولی خب دکتراعه خوبی دارن

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
عزیزم دارو بخوره خوب میشه فقط وقتتونو تو دکترا طلف نکنین برین مرکز ناباروری 

اخه فدات شم مراکز ناباروری پول میخواد اونم زیاد انقد باید خرج کنی .دختر دایی شوهرم ۱۰سال باردارنشد بعدش رفت ای وی اف .میدونی چقد طلا داشت میگفت همه رو فروختم خرج ای وی اف شد

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
اخه فدات شم مراکز ناباروری پول میخواد اونم زیاد انقد باید خرج کنی .دختر دایی شوهرم ۱۰سال باردارنشد ب ...

عزیزم مشکل ایشون تنبلی اسپرمو تخمدان مشکل منو شوهرمم همین بود کل هزینم ۲۰۰تومن شد ماه اولم جواب گرفتم اول مرحله های کم هزینس بعد ivfاینا