2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز دوتا فقط کیسه اب دارم نی نی مشاهده نشده 😶😐😐😐

جیش کردم توو جوش شیرین فششششش چنان کف کرد 

میگن اینجوری باشه پسره 

ولی کلا خیلی درست نیست

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
من تازه شاید ی ماهم باشه علایم ندارم فقط تست زدم ی تیکه ابر اومدروش البته الان تست جوش شیرین زدم

پس زود عجله نکن،،انشالله ک هرچی میخوای همون بشه.

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
نه . تست نخ و سوزن رو نبض دست چپت امتحان کن ۹۵% تضمینی😂 واسه هر کی گرفتم درست بود مال خودمم درست بو ...

اره اینم واقعیه البته من اولین بچم سقط شد ای نیفته بارداری چهارمم چطوری حساب کنم

یعنی نشون نمی ده جوش شیرین آخه دوتا دختر دارم برا پسر اقدام کردم

نمیدونم امتحان نکردم.اما علایم پسر

سرگیجه زیاد،،حالت تهوع نسبت ب دختر کمترِ،،شکم رو ب جلو و ی حالت تیز داره،واینکه وی شکسته توی چشم چپِ،،

حلقه ونخ روی شکم برا پسر ب صورت دایره ایی میچرخه وبرای دختر ب صورت خطی،،

الان میتونی حلقه و نخو روی شکم امتحان کنی دراز بکش و حلقه ازدواج رو ب نخ ببند و روی شکمت نگه دار اگه دایره ای چرخید پسرِ،،برا من ک درست در اومد،،

انشالله ک ی پسر سالم صالح باشه.

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
اره اینم واقعیه البته من اولین بچم سقط شد ای نیفته بارداری چهارمم چطوری حساب کنم

تا وقتی که سوزن برای بار چهارم دایره ای چرخید بعد اون معلومه

غصه نخور همه چی درست میشه...