2777
2789

این تاپیک رو زدم فقط برای اونایی که کلی از بارداریشون گذشته و هنوز شکمشون بالا نیومده و خیلیم دوست دارن شکمشون بزرگ شه مثل خودم

من تا ۷ماه شکمم کوچیک بود و همه بهم میگفتند پ کو این بچه 

من خیلی دلم میسوخت آدمم که تو بارداری حساس میشه همش میگفتم نکنه ضعیفه و مشکل داره

بعد تو ماه هفتم کم کم شکمم اومد بالا ودیگه تو ماهشت به سرعت میومد بالا ماه نه که دیگه نگو از همه خانومای باردار تو مطب دکترم شکمم بالاتر بود و خب واقعا حس خوبی بود 

حالا شماهم بدونید که تو ماه ۴ و ۵ اصلا قرار نیست شکمتون بزرگ شه اونی که تو ۴ و ۵ و حتی۶ شکم بزرگ اصلا جنینش نیست  قند و چربی اصافه هست و وزن جنین تو ۵ و ۶ فقط حدود ۴۰۰گرم هست دقیقش تو کتاب و اینترنت هست که هر ماه جنین چقدره

صدالبته که سونو هرسری وزن بچه رو دقیق میگه پس اون مهمه از رو شکمتون نطر ندید یا اگه کسی هم نطر داد که شکمت فلانه بگید مهم سونوگرافیمه که میگه بچت تو این ماه وزنش خوب رشد کرده

اینم بگم برای اونی جنینش واقعا کم وزنه و ریز 

که زیادم نگران نباشید همین ریزا بهتر تپل میشن و تپلا مث دختر و پسرم خودم تو میشن ۱ماه آب میشن و بادشون خالی میشه 

پس نشینید از حالا غصه شکمتون رو بخورید 

مامان چیای مهربون آینده😍😍😍

آخ آخ نگو. من اینقدر حرص خوردم از بس همه گفتن شکمت کوچیکه. ولی سونو 31 هفته که رفتم گفت وزنش نرماله خیالم راحت شد. الان دلم میخواد همه اونایی که گفتن شکمت کوچیکه رو خفه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه این شکم منم بیاد بالا اطرافیان هی نگن کو شکم کو شکم

به امید خدا ان شاءالله 16 روز دیگه این ماه هم تموم بشه برم تو هفت

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
والاااا بخدا به منم میگفت دکترم اصلا حالم بد بود ولی خوب خیلی رشد کرد بعدشم زایمان سخت

زایمانت چطو بود مگه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
والاااا بخدا به منم میگفت دکترم اصلا حالم بد بود ولی خوب خیلی رشد کرد بعدشم زایمان سخت

با معاینه شکم میگن که کوچیکه؟

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

من شکمم خيلي بزرگه هر کي مي بينه فکر ميکنه نه ماهمه الان نوزده هفته ام ولي چيزي که اعصابمو بهم ريخته و نگرانم ميکنه اينه که اصلا حرکات بچمو احساس نميکنم انگار نه انگار که بچه اي تو شکممه اين سومين بارداريمه چند روز پيش صداي قلبشو شنيدم ولي بازم آروم و قرار ندارم 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
من شکمم خيلي بزرگه هر کي مي بينه فکر ميکنه نه ماهمه الان نوزده هفته ام ولي چيزي که اعصابمو بهم ريخته ...

نترس عزیزم من اولین تکون بچممو که خیلی خوب حس کردم ۲۳ هفته بود قبلش انگار بچم تنبل بود اصلا حس نمیکردم