2777
2789
عنوان

کلاسهای بارداری و زایمان فیزیولوژیک از کی برم؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 39 پست
ولی هنوز ترس زایمانم نریخته 😰😰😰  خیلی میترسم از زایمان و بچه داری بعدش .میترسم نتونم از پسش ...

آخی عزیزم این ترس و همه دارن 

توی هر مرحله ای از کوچترین تغییرات و اتفاقات آدم میترسه 

شما هم با توجه به شرایطتون ترستون بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم این ترس و همه دارن  توی هر مرحله ای از کوچترین تغییرات و اتفاقات آدم میترسه  ش ...

آره شاید ... انشاالله هممون نی نی هامون سالم بیان بغلمون و آروم باشن 😍😍 من شاید چون نزدیک 8 سال زندگی دونفره داشتیم سخته واسم .نمیدونم شایدم خودمو الکی اذیت میکنم ....انشاالله عاقبت هممون به  خیروخوشی تموم شه 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
من سمت شرقم خونمون تهرانپارسه محل کارم آرژانتین

خب پس نسل سپید بهت دوره

مرکز نوگل هم هس سمت تهرانپارس من تو اینستا فالو کردم پیجشو

اینم لینکش

https://instagram.com/markaz.mamaee.nowgol?igshid=1arb3k4j9kipe

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰