2777
2789
اعصابمو خرد کرد میگم بدونم پای زنه دیگه وسطه هر دوتونو اتیش میزنم میگه تو گوه میخوری با من گنده تر ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یکی تموم آرزو های منو شکسته و تبر رو گذاشته رو دوش من !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابمو خرد کرد میگم بدونم پای زنه دیگه وسطه هر دوتونو اتیش میزنم میگه تو گوه میخوری با من گنده تر ...

واا

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫          

همیشه آدمیزاد با وعده های شکمی و زیر شکمی سرکار میره.

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

کلا مشکل داره ک با این ادبیاتش

همین دنیا حوری رو پیداکرده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خدا به ما زن هام وعده غلمان جون رو داده

حالا چرا غلمان  ساسان ماسان چیزی بود بهتر بود😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بهش بگو اگه ادامه بدی منم از خصوصیات مردان جوان بهشتی میگم. هر شب هم قبل از خواب دعا بخون و خدا رو به خاطر وعده  مردان بهشتی با ذکر خصوصیات و جزییات فیزیکیشون بلند بلند شکر بگو تا دهنش سرویس بشه. 

😮😮😮

شوهرتو ببر دکتر عزیزم ب شدت مشکل روحی گرفته

بنده خدا حتما زیادم تو خاب خاب حوری میبینه

بگو با این اخلاق گندت ببین جهنم ران میدن حوری ب کنار

چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻