2777
2789
سلام کدوم سایت بارکدو وارد کردی عزیزم 

http://newtracking.post.ir

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچی کد گرفتم 24 رقمیه احتمالا اشتباهه

ای وای چه بد  

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
شاید هنو ثبت سیستم نشده باشه .برا من خیلی پیش اومده این طوری.

یعنی برای شما هم مینوشت اطلاعات قبول مرسوله در دسترس نمیباشد؟

دوست عزیز بسیارکاراشتباهی کردی نبایدخریداینترنتی میکردی ببین یه وقت ازکارت برداشت میکنن بعدپلیس فتاه ...

چ ربطی داره؟؟؟!! خرید اینترنتی اصول داره اگه درست انجام بشه هیچ اتفاقی نمیفته، اطلاعات کامل وقتی ندارید چرا ایشونو میترسونید

گاهی میارن در خونه هنر سایت میزنم در دسترس نیست

ببخشید من متوجه نشدم چی نوشتید؟

یعنی برای شما هم مینوشت اطلاعات قبول مرسوله در دسترس نمیباشد؟

اره بعد ۱روز یا دوروز بالا میومد .انگلیسی عدداش تایپ میکنی؟ سیستمشون بعضی موقع هم خرابه.من ۱۰ روز میزد هنو تومبدا هستش

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
دوست عزیز بسیارکاراشتباهی کردی نبایدخریداینترنتی میکردی ببین یه وقت ازکارت برداشت میکنن بعدپلیس فتاه ...

میدونم گلم ولی مجبور بودم ، تازه قبل از اینکه کد رهگیری رو برام بفرسته این پیامک رو فرستاد:با سلام. لطفا جهت تایید سفارش و احراز هویت خود، شماره كارتی كه از آن مبلغ را واریز كردید و عکس كارت ملی خود را برای من توی تلگرام یا واتس اپ ارسال نمایید. با تشكر

منم براش ارسال کردم  

[QUOTE=114777757]چ ربطی داره؟؟؟!! خرید اینترنتی اصول داره اگه درست انجام بشه هیچ اتفاقی نمیفته، اطلاعات کامل وقتی ندا ...[/QU شماازجامعه بی خبریدخریدهای اینترنتی پیگیری کارت ندارندوبیشترین افرادسودجووکلاه بردار

اره بعد ۱روز یا دوروز بالا میومد .انگلیسی عدداش تایپ میکنی؟ سیستمشون بعضی موقع هم خرابه.من ۱۰ روز می ...

من عددها رو تایپ نمی‌کنم ، از همون پیامی که فرستاده کپی پیست میکنم

میدونم گلم ولی مجبور بودم ، تازه قبل از اینکه کد رهگیری رو برام بفرسته این پیامک رو فرستاد:با سلام. ...

شما باید چند رقم اول با چن رقم آخربفرستی باساعت واریز ‌.هیچ وقت کامل نفرست

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
شما باید چند رقم اول با چن رقم آخربفرستی باساعت واریز ‌.هیچ وقت کامل نفرست

فرستادم دیگه یعنی خیلی بد میشه؟