2777
2789
میدونم گلم ولی مجبور بودم ، تازه قبل از اینکه کد رهگیری رو برام بفرسته این پیامک رو فرستاد:با سلام. ...

دکترص هفته پیش بهم میگفت رفتم یه کاپشن برای پسرم خریدم بعددوماه متوجه شدم پانزده ملیون ازحسابم کثرشده اماپلیس فتانتونسته اطلاعات اون کلاه برداربه دست بیاره بنده خدابه من گفت شماانجام ندی آخه منم میخواستم بخرم 

ببخشید من متوجه نشدم چی نوشتید؟

بسته رو میارن در خونه اما سایت پست هنوز اطلاعات نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته رو میارن در خونه اما سایت پست هنوز اطلاعات نداره

آهان ممنون عزیزم

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
فقط شماره کارت فرستادی یا عکسشو؟ 

فقط شماره کارت. عکس کارت ملی ام رو هم فرستادم البته فقط اسم و فامیلم ، اسم پدرم و تاریخ تولدم توی عکس معلوم بود

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
فقط شماره کارت. عکس کارت ملی ام رو هم فرستادم البته فقط اسم و فامیلم ، اسم پدرم و تاریخ تولدم توی عک ...

خب چیزی نفرستادی ک بخواد ازش سواستفاده کنه نگران نباش 

من کار هرروزمه خرید اینترنتی

چطوری براش کارت ب کارت کردی؟  

فقط شماره کارت. عکس کارت ملی ام رو هم فرستادم البته فقط اسم و فامیلم ، اسم پدرم و تاریخ تولدم توی عک ...

خب چیزی نفرستادی ک بخواد ازش سواستفاده کنه نگران نباش 

من کار هرروزمه خرید اینترنتی

چطوری براش کارت ب کارت کردی؟  

خب چیزی نفرستادی ک بخواد ازش سواستفاده کنه  نگران نباش  من کار هرروزمه خرید اینترنتی چط ...

وای خداروشکر

سامانه اینترنتی درگاه پرداخت پارسیان

عزیزم من امسال تمام خریدام اینترنتی بود از دستم در رفته از تمام کانالا خرید کردم و حتی یه گوشی ساده و رادیو دیجی کالام خریدم. همه سرموقع دستم رسید ولی هیچ مشکلی نبود 

ضمنا همین الانم با مشکل تو روبه رو شدم با اینکه کد مرسوله رو چاپی برام ارسال کرد مشکل از اداره پسته تا فردا محصول دستته 

عزیزم من امسال تمام خریدام اینترنتی بود از دستم در رفته از تمام کانالا خرید کردم و حتی یه گوشی ساده ...

بله گلم این پست من برای چند ماه پیش بود و خوشبختانه سفارش به دستم رسید