2777
2789

یا فقط باعث میشه قند بسوزه ؟ اخه شنیدم نیم ساعت به بالا میره رو چربی سوزی .‌کسی با روزی نیم ساعت پیاده روی وزن کم کرده ؟ چقدر ؟ البته در کنار رژیم 

پیاده روی تند به صورتی که ضربان قلب بره بالا و نتونی صحبت کنی بعله تاثیر داره

سرعت متوسط میخوام برم . روزی نیم ساعت با سرعت ۶ رو تردمیل . فقط در حدیه که یکم عرق میکنی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره کم میشی بدن هرکسی فرق داره بعضی بدنا چربی سوزه تاقندسوز در کنار رژیم حتما جواب میده

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

با هوازی خالی فقط کالری سوزی داری و کم کم متابولیسمت میاد پایین باید حتما در کنارش قدرتی هم کار کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
با هوازی خالی فقط کالری سوزی داری و کم کم متابولیسمت میاد پایین باید حتما در کنارش قدرتی هم کار  ...

عزیزم قدرتی چیان ؟ شما هستین که یه گروه لاغری دارین همه تو نی نی سایت ازش میگن ؟ 😍

سرعت متوسط میخوام برم . روزی نیم ساعت با سرعت ۶ رو تردمیل . فقط در حدیه که یکم عرق میکنی 

واسه شروع خوبه ولی به مرور باید تحرکت بیشتر شه ، تردمیل بیشتر از نیم ساعت نشه 

قدرتی اضافه کن

عزیزم قدرتی چیان ؟ شما هستین که یه گروه لاغری دارین همه تو نی نی سایت ازش میگن ؟ 😍

اره گلم 😙

قدرتی مثل انواع حرکات دراز نشست بازو ران و کار بادمبل و .... اینجا هم متونی حرکات رو ببینی 👈🏼  قدرتی#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون با تایپیک خوبتون همراه میشم 😘😊

قربونت عزیزم خوشحال میشم 🌺

من شنیدم بعد بیست دقیقه بدن میره چربی سوزی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤