اه اه اه.حالم از خودم بهم میخوره.تو عمرم نشده یه تصمیمی بگیرم،یک هفته انجامش بدم،هیچ کاری رو به اخر نمیرسونم،کارای مزخرف،تصمیم های بی فکر،شب تصمیم میگیرم،صبح انجام میدم و تمام......نشده به روز دوم یا سوم برسه.دیگه جوری شده که حنام پیش کسی رنگ نداره،تا یه فکری به مغزم میرسه و به شوهرم میگم اون نگام میکنه و میکه.سعید😮😮😮تو که نمیتونی..تو که نمیکنی،،،،به یکی بگو نشناسدت......عین بچه های ۲ ساله م ..،خدااااااااااااااا چکار کنم؟
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
دیگه تصمیم نگیر اگه هم گرفتی جلو خودتو بگیر به کسی نگو
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
اما روخودمکار کردم.باکمک جذب ،خدا وفرشتگان زندگیمو درست کردمو ساختمشون.
شماهم میتونید.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
خوب لازمم نیس تا ته بری بعضی وقتا...من ۶سال توکواندو رفتم بعد دیدم نیازی نیس نرفتم
کاش منم خودم بودم،مثلا شب تصمیم میگیرم صبح ورزش کنم،بیدار میشم و همه هم با صدای من بیدار میشن،،صبح فرداش ،شوهر بیچارم زودتر بیدار میشه و قهوه درست میکنه و صدای تی وی رو بلند میکنه ،بعد من باجیغ و داد میگم که خاموش کن ،،نمیبینی خوابم😢😢😢
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........