2777
2789
عه شمایین دوست عزیز که باعث دلگرمیم بودین. خانمی میگم من فردا میرم توی هجده هفته برم واسه سونو آنوم ...

آره ديگه به سلامتي 

من ١٧ هفته و ٥ روز رفتم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
عه شمایین دوست عزیز که باعث دلگرمیم بودین. خانمی میگم من فردا میرم توی هجده هفته برم واسه سونو آنوم ...

خانمي ني ني دخمله ؟

يا فردا قطعي ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمي ني ني دخمله ؟ يا فردا قطعي ميشه

البته در ان تی گفت 80 درصد دختر گفتم ایشالله که درسته. گفت من هیچوقت خطا نمیکنم . باز بیشتر دقت کرد بعد که منشی پرسید جنسیت چیه گفت بنویسید دختر!!

میخواستم انومالی جای دیگه برم که متاسفانه زنگ زدم گفت انومالی نمیگیره دکتر. باز مجبورم پیش همین دکتر برم بیمارستان تامین اجتماعی.

من غربالگری دوم رو هم نرفتم دیگه دکترم اون روز بردم واسه انومالی بنویسه کلی دعوام کرد گفت اشتباه کردی حالا سلفری و امنیو ندادی هیچی غربالگری باید میدادی!!

خدایا هزار مرتبه شکرت   
 البته در ان تی گفت 80 درصد دختر گفتم ایشالله که درسته. گفت من هیچوقت خطا نمیکنم . باز بیشتر دق ...

غربال دوم ميدادي بهتر بود

ولي فداي سرت

همين سونوي آنومالي خودش كلي گوياست 

بابا ني ني ها سالمن 

اينا بازي درميارن 😂

عدد nt شما كه خوبه شكر خدا  غربال دوم هفته ١٦ رو بدي كافيه  من كه غربال اول ريسك بالا ...

منم هفته گذشته به یه پاتولوژیست که امد اتاقم کار داشت مجدد ازمایش اولمو نشون دادم گفت از نظر من که نیاز به غربالگری دوم نیست . گفت اینا همش داده های اماری هست گفت اینکه پاپا بالاست ما همه فاکتورها رو مد نظر قرار میدیم و منحنی رو که از شما خوبه

خدایا هزار مرتبه شکرت   
غربال دوم ميدادي بهتر بود ولي فداي سرت همين سونوي آنومالي خودش كلي گوياست  بابا ني ني ها ...

نمیدونم چرا هی دست دست کردم و نرفتم . اخه غیر دکتر خودم به هر کی نشون دادم گفت اصلا نیاز به غربالگری نیست انومالی همه چی رو نشون میده. فردا میرم انومالی دعا کنید اول سالم باشه نی نیم بعدم همون دخمل

خدایا هزار مرتبه شکرت   

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5f5e0c60ca167

منتظرهعجزه ای از طرف خدا دعام کنید🙏🙏🙏🙏