2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 55 پست
خوش به حالت یه کاری واس انجام دادن داری من دارم روانی میشم روزامو به سختی فقد میگذرووونم

اوووووف من سرم خیلی شلوغههههههه

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پرسپولیسیم .و همسرم استقلالی روزی صد بار کل کل داریم رو تیم هامون .منم خوابم پریده ❤دیروز تا ۳ بعد ظهر خوابیده بودم 😂😂😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
منم پرسپولیسیم .و همسرم استقلالی روزی صد بار کل کل داریم رو تیم هامون .منم خوابم پریده ❤دیروز تا ۳ ب ...

آخی 

واقعا همش سرمربی ما میگه فوتبال دغدغه زندگی شده واسه مردم

زندگیتون پایدار و استوار عزیز دلم😍😍😍😘

خوب یه برنامه ریزی بکن

اصلا نمیشه 

چندتا برنامه ریزی دارم ولی تمرینا و بازیامون یکدفعه تغییر میکنه یا مثلا عروسی مهمانی و ... 

😂😂

خانم شما وقت گرفتین؟؟ الکی مطبو شلوغ نکنین...این منشی من کو...دختره سرب هوا...نیست همین میشه دیگه🤔

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
دمنوش بخور بخواب یا یه فیلم ببین چشات‌ سنگین‌ میشه‌ خوابت میبره یا‌کلا نخواب تا فردا 

☺☺

آخی  واقعا همش سرمربی ما میگه فوتبال دغدغه زندگی شده واسه مردم

همونو بگو دیروز نه پریروز پرسپولیس بازی داشت ۳و هیچ طرف رو برو زنگ زدم به شوملم داد میزدم بوی دماغ سوخته میاد میگفت داد نزن آبرومو جلو همکارام بردی دختر 😂😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
خانم شما وقت گرفتین؟؟ الکی مطبو شلوغ نکنین...این منشی من کو...دختره سرب هوا...نیست همین میشه دیگه🤔

نمیشهههههه وقتا خیلی پرهههههه