2777
2789
عنوان

سرفه و خس خس گلوی بچه هام

99 بازدید | 15 پست

دو تا بچه کوچیک دارم یهو امروز از خواب بیدار شدن گلوشون خس خس میکنه الان خوابیدن خیلی سخت نفس میکشن

خیلی نگرانم یعنی به نظرتون آنفولانزاست؟

خطرناک ترین خوردنی دنیا خوردن گول ظاهر آدمهاست

ممکنه باشه میتونی حتما ببر دکتر 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

انفولانزا اول تبه 

و انقدم بزرگش نکنین دخترم گف ۴ روزه خوب شده سختم نبود اونقد سریع بش رسیدم

ان شالله ک خیره 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ذات الریه گرفت سه دوره آنتی بیوتیک خورد سریع ببرشون دکتر مواظبشون باش حتما....

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
انفولانزا اول تبه  و انقدم بزرگش نکنین دخترم گف ۴ روزه خوب شده سختم نبود اونقد سریع بش رسیدم ...

پسر کوچولوم یهو بیدار شد دیدم یه کوچولو داغ شده استامینوفن دادم دوباره خوابید 

پسر کوچولوم یهو بیدار شد دیدم یه کوچولو داغ شده استامینوفن دادم دوباره خوابید 

اره تب میگیره بالا ۳۸ و ۳۹ 

بابا هیچ سخت نیس انفولانزا 

یکم از سرما خوردگی سختره 

خوب میشه نترس سریع ببر دکتر دارو بده بش 

ان شالله ک خیره 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

اااا خدانکنه خانوم اصلا نگران نباشید و بخدا توکل کنید این فکرای منفی هم ازخودتون دورکنین.ایشالا که یه حساسیت جزئیه و فردا اول وقت به متخصص مراجعه کنین.ایشالا که یه کسالت جزیی و مختصره که بادارو رفع میشه.

۱۰۰ بار بگو یامن اشفع الدوا و ذکره شفا

بچه‌های من سرما خوردگی داشتن شلغم پختم پتو مسافرتی انداختم سرمون سه تایی رفتیم زیر پتو بخور شلغم دادیم  بعد اومدیم بیرون شلغم خوردیم زنجبیل با نبات دم کردم تندی زنجبیل معلوم بود کمی دادم خوردن بعدش سوپ و شربت سرما خوردگی و خواب بیشتر از هشتاد درصد بیماری رفت

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

فقط خیلی مواظب تبشون باش خیلی 

امشب اصلا نخواب هواس جمع باش انشالله انفولانزا نیست 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
فقط خیلی مواظب تبشون باش خیلی  امشب اصلا نخواب هواس جمع باش انشالله انفولانزا نیست

آره بیدارم خیلی گلوشون صدا میده سخت نفس میکشن

اره تب میگیره بالا ۳۸ و ۳۹  بابا هیچ سخت نیس انفولانزا  یکم از سرما خوردگی سختره  ...

خانمی بغیر تب علائم دیگه اش چی بود؟؟؟

پسرم از صبح تب داره و سرفه دکتر هم بردیم گفت نمیشه فعلا تشخیص داد سرماخوزدگیه یا انفولانزا

خانمی بغیر تب علائم دیگه اش چی بود؟؟؟ پسرم از صبح تب داره و سرفه دکتر هم بردیم گفت نمیشه فعلا تشخیص ...

اولش تب و سرفه 

بعدش پاهاش درد داشت نمیتونست درست وایسه 

الان ۴ و ۵ روز میگدره یکم سینش خس خس داره 

ولی سرریع بردم دکترررر