2777
2789

نمیدونم چرا اینجوریم😐

من ۱۹ سالمه پروفایلمم خودمم😐😑(خاستم بهتر منو بشناسید)

خاستگار اولم همه چیش عالی بود فقط اخلاق نداشت برای همین ردش کردم چون هرچیتم کامل باشه اخلاق از همه مهم تره اونم ۳۰ رد کرده بود

حالا عاشق یه مرد شدم ۴۱ سالشه🤔😑😶مامانم منو مسخره میکنه ولی وقتی مردرو نشونش دادم اصلا باور نمیکرد ۴۱ سالشه میگفت به ۳۳ و ۳۴ میخوره

بخاطر پول نیستا من از مردای پخته خوشم میاد البته بگم من از اون دخترا نیستم که از پیرمردا خوشم بیاد اینی ام که میگم 

انگار تو الکل گذاشتنش😁

ولی اون میگه اگه خانوادت قبولم نکردن حق دارن چون من پیرم😑

ولی خودش بهم پیشنهاد داده بود اونم با هزار بدبختی اخه من همش مسافرت میرم شمارمم نداشت واسه همون😁 البته منم خیلی کرم ریختم تا پیشنهاد بده😁😆

از اون مردای بد تیپم نیست کاملا شیش تیکه چون یه بار لباس چسبان پوشیده بود بخاطر همون خیلی تیپش عالی بود

ولی یه بار ازدواج کرده یه پسر ۴ ساله داره که خیلی فکرمو مشغول کرده😔(من کلا شانس ندارم چون همیشه یه چیز مهم ناقصه)

اخلاقشم زبان زده  همه باشخصیت میدوننش

مربی باشگاه بدن سازیه برنامه هم مینویسه حقوقش خیلی بالاست ماهی ۲۰ میلیون کمه کمش

خونه و ویلا داره و یه ماشین سوزوکی

ولی نظرتون چیه؟

من بچه ام؟ برام زوده؟ یا راه خوبیه؟🙄

مرد مستقل - باشخصیت - پخته کافی نیست؟☹

من واقعا جذبش شدم همش یادشم قلبم تند تند میزنه😶

واقعا دلم نمیخواد در انتظار پسری باشم که هیچی نداره

دلم میخواد از همون اول برم تو یه زندگی عالی😔

یکم نصیحت کنید یا حستونو بهم بگید🙄مخصوصا کسایی که خیلی باتجربه ان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنش زیاده

خیلیییییییییی

چجوزی خونوادت اجازه میدن

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

نظرم اینه پیش مشاور برید اخلاقی اوکی بودید شروع کنید رابطه رو ولی معمولا این سن و سال منطقی و درست نیست و حاصل یک حماقته

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

حتی اگه واقعا ۳۴ سالش میبود نه فقط در ظاهر باز هم فاصله سنی بسیار زیادی میبود چه برسه به ۴۱ سااال🤭🤭

در ضمن خواهر قشنگم تو فقط داری ب قیافه توجه میکنی این نشون میده سن ازدواجت فرا نرسیده. 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭