2777
2789
عنوان

خانما کمک بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نه دوست پسر قبلیم بهم‌ بعد چند ماه زنگ زده بهم تهمت زده 

کلا بیخیال شو....نرو سوزوندن اون چه فایده ی داره...مطمئن باش اکه بخادت میاد خاستکاریت...علاقه نداشته باش خواهرم ،، اگه سراغتوگرفت بگو دیگه نیستم نه بانو نه با هیچکس ،،،وخطو خاموش کن ،یچیز بهت میگم همیشه یادت باشه چون خودم تجربه کردم ،تجربه های سنگین تاوانش تاآخر عمر ادم رو میگیره

اللهم عجل لولیک الفرج ،،،،برای سلامتی وظهور امام زمان صلوات....
کلا بیخیال شو....نرو سوزوندن اون چه فایده ی داره...مطمئن باش اکه بخادت میاد خاستکاریت...علاقه نداشته ...

درست میگی خون به دلم کرد اما انقد گفت توضیح منطقی دارم ،راست میگی چه فایده داره برم دلش بسوزه  وقتی  دوستم نداره  ،اگه بخواد میاد خواستگاری که نمیاد 

درست میگی خون به دلم کرد اما انقد گفت توضیح منطقی دارم ،راست میگی چه فایده داره برم دلش بسوزه   ...

والله ،نرو بگه که دختره باحیایی...یاازسره اینکه سرش شلوغ نیس اومده یااینکه بخاطر نیازش بمرور گولت بزنه ،بگه میخامت واین حرفا که ازت استفاده کنه ،به خدا تجربشودارم

خیلی داغونم تو این مدت ریشه موهام‌سفید شد از بس ناراحت بودم وگریه‌میکردم 

غصه نخور ارزششو نداره ،همشون برن بدرک ،،،اخه چه دلیل منطقی باید داشته باشه