2777
2789
عنوان

کسی فیلم شبی که ماه کامل شد رو دیده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست

اره دیشب دیدیمش.. در مورد عبد المالک ریگی و برادرش عبدالحمید و.. خیلییی دلخراش و بد بود.... اما قشنگ بود... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه مگه؟خانه پدری هم دوستم گف خیلی بد بوده اکران نمیشه دیک

قشنگه یه داستان عاشقانه تو دل اتفاقات عبدالملک ریگی

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
مردن اینا داره توش؟

زیاد،ولی ببینش

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
هیچکی تعریف نمیکنه  حداقل لینک بزارین ماهم ببینیم😕😕

سروش نصب کنم کانال فیلم دانش کن، 

از کجا دیدی.سایت دانلودی چیزی داره؟

از کانال های سروش

بله من امروز ديدم خيلي ناراحت كننده س از اون بدتر خانه ي پدريه شبي كه ماه كامل شد اقلا ميدونيم يا ...

خیلی دوس داشتم ببینم دوستم کلا دپ شد دیده دیگ امشب اکران نشد اه شانس نن

منم دیدم

داداش دوستم هم تو حادثه تاسوکی به شهادت رسید

فیلمش بر اساس واقعیته

من که اون موقع زاهدان رو ندیده بودم اما با دیدن فیلم کاملا درکش کردم

اما الان دیگه امنیت برقراره

خدایا خودت درست کن، تو درست کنی قشنگ تره