2777
2789
مشکلت چیه عزیزم اگه دوست داری بگو. شماهم شرایط منو داری همون ۱۳۰۰میگیرن بیمارستان

من شوهرم مورفولوژیش ۳درصده و تعداد۱۸میلیون و تحرکم ۱۰درصد ....خودمم ی کمی تنبلی و اضافه وزن دارم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

سلام .ببخشیدمیتونم بپرسم مشکلتون چی بود که ivfکردین؟ من یه بار بهشتی انجام دادم منفی شد ۳تاجنین تشویل شد که یکیش کیفیتش A بود دوتاشو انتقال دادن نشد. نمیدونم دوباره برم بهشتی یا برم خصوصی..‌‌ بیمه نیستم هزینه هام بالاس ولی ریسکم نمیخوام بکنم .شما کارخاص دیگه ایم انجام دادین قبل وبعد ivf? مرسی عزیزم.مبارکتون باشه برای ماهم دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .ببخشیدمیتونم بپرسم مشکلتون چی بود که ivfکردین؟ من یه بار بهشتی انجام دادم منفی شد ۳تاجنین تشوی ...

بدون دلیل. والا من از بهشتی راضی بودم یکی دیگه از دوستامم همون بهشتی بار اول دوقلو بارداز شد. قبلش گرمیجات مصرف کردم بعدش گرمی نخوردم و نشاسته بیشتر خوردم و استراحت نسبی . کار خاص دیگه ای نکردم

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙
بدون دلیل. والا من از بهشتی راضی بودم یکی دیگه از دوستامم همون بهشتی بار اول دوقلو بارداز شد. قبلش گ ...

ممنونم عزیزم.مبارکتون باشه خیلی براتون خوشحال شدم انشالله همه موفق بشن.مرسی