ya_hoseen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 213 عنوان دوستان برای هربارورودبه نی نی سایت چرابایدازاول ثبت نام کنم شماهم همینطوری هستید یامن اینجوری هستم ر 101 بازدید | 22 پست 1398/09/15 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz1372 عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 13564 ثبت نام؟یا رمز آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 بزن ذخیره رمز واینا یاتاریخچه گوگلتو پاکنکن دیگه اینجورنمیشه به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
elihaftadi عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 14886 چون آخر اون مراحل یه قسمتی هست که نوشته:هر بار از من پرسیده نشود همچین چیزیاون تیک رو بزن بعد ثبت نام رو نهایی کندبگه لازم نیست هر بار ثبت نام کنی
ya_hoseen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 213 بزن ذخیره رمز واینا یاتاریخچه گوگلتو پاکنکن دیگه اینجورنمیشه تنظیمات تاریخچه گوگل کجاست
ya_hoseen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 213 چون آخر اون مراحل یه قسمتی هست که نوشته: هر بار از من پرسیده نشود همچین چیزی اون تیک رو بزن بعد ثب ... مرسی عزیزم امیدوارم درست بشه
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 تنظیمات تاریخچه گوگل کجاست گوشه گوشیت هس ۳نقطه اونجامیادتاریخچه به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
ya_hoseen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 213 ثبت نام؟یا رمز اصلابعدهربارثبت نام دفعه بعدکه میام حذف شده بایددوباره ثبت نام کنم
ya_hoseen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 213 گوشه گوشیت هس ۳نقطه اونجامیادتاریخچه مرسی دوست عزیزانشالله درست بشه
elihaftadi عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 14886 چون آخر اون مراحل یه قسمتی هست که نوشته: هر بار از من پرسیده نشود همچین چیزی اون تیک رو بزن بعد ثب ... حتما درست میشه شک نکن منم دیشب اینجوری میشدمهمین الان درستش کن خبر بده
ya_hoseen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 213 گوشه گوشیت هس ۳نقطه اونجامیادتاریخچه بروزگوگلم اصلاسه نقطه ای درکارنیست
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 بروزگوگلم اصلاسه نقطه ای درکارنیست نمیدونم بخدا☹ به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝