2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اولین سونویی ک رفتم مشخص شد دو قلو هستن.چون دو تا ساک حاملگی داشتم.اوایل سی و هشت هفتگی زایمان کردم.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

۸هفتگی فهمیدم دوقلو هستن

۳۶هفته سزارین شدم

دخترم ده روز و پسرم یک شب تو ان ای سیو بستری بودن

دخترم۲۷۰۰

پسرم۲۳۰۰

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

@Alshefaa ☀️

⭕️اسراری درباره دوقلوها⭕️

#استاد_صاحب_الامری

🔺 باور غلطی در بین عوام وپزشکان وجود دارد که دربحث دوقلوها براین نظرندکه،آنکه اول به دنیا می آید بزرگتر وآن که دیر تر به دنیا میاید کوچک تر است

👈مهم بودن این بحث در باب فقه مطرح میشود که نماز وروزه قضاشده پدر بر ذمه پسر بزرگتر میباشد

🔺قول صحیح این است که:

آنکه اول به دنیا می آید کوچکتر است ودومی بزرگتر میباشد.

چون نطفه آنکه دیر تر به دنیا می آید در ابتداء وارد رحم شده و منعقد گرديده است ، به همين جهت توان خروج از رحم مادر را ندارد، تا آن كه نوزاد بعد از خودش خارج گردد؛ و پس از آن كه راه براى اولی باز شد آن وقت مى تواند از رحم مادر خارج و وارد دنيا گردد.

در کتاب کافی ووسایل شاهد روایی  هم موجود است که از امام صادق علیه اسلام نقل میکنند

👈 پس آنکه اول به دنیا می آید کوچتر محسوب میشود

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

✅موسسه تحقیقات طب اسلامی اَلشِّفاء✅

یه صلوات میفرسیدبختم بازشه؟💔💝
تو اولین سونویی ک رفتم مشخص شد دو قلو هستن.چون دو تا ساک حاملگی داشتم.اوایل سی و هشت هفتگی زایمان کر ...

سلام عزيزم من تازه عضو شدم چطور تو شخصي بهتون پيام بدم شوال دارم چند تا 

خيلي ممنونم

۸هفتگی فهمیدم دوقلو هستن ۳۶هفته سزارین شدم دخترم ده روز و پسرم یک شب تو ان ای سیو بستری بودن دختر ...

بارداري راحت و معمولي داشتين اون عمل دوختن دهانه رحم رو نداشتين؟و توي ٣٦هفته دكتر تشخيص داد سزارين بشيد،همسان و غير همسان رو تو سونوگرافي كي فهميديد؟؟

من.توهشت ماهگی زایمان کردم.سه ماهگی به بعد.فهمیدم

بارداري تون چطور بود 

الان بچه هاتون چند وقته هستن؟و اينكه دهانه رحم دوخته نشد براتون،و اينكه شما هم تهوع زياد داشتيد؟؟

بارداري راحت و معمولي داشتين اون عمل دوختن دهانه رحم رو نداشتين؟و توي ٣٦هفته دكتر تشخيص داد سزارين ب ...

تقریبا راحت اما با اینکه کلا ۱۱کیلو اضافه کردم ماه اخر خیلی سنگین شدم و شکمم خیلی بزرگ شد.سرکلاژ نشدم.

۳۶هفته درد زایمان گرفتم تا برسم بیمارستان ۴سانت باز شد دهانه رحمم. سزارین اورژانسی شدم. چون دوتا کیسه بود همون اول احتمال دادن که غیر همسانن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
تقریبا راحت اما با اینکه کلا ۱۱کیلو اضافه کردم ماه اخر خیلی سنگین شدم و شکمم خیلی بزرگ شد.سرکلاژ نشد ...

اين عكس اولين سونوي منه،شما متوجه ميشيد همسان هست يا غير همسان؟؟؟شما طبيعي دوقلو باردار شدين يا نه؟

اين عكس اولين سونوي منه،شما متوجه ميشيد همسان هست يا غير همسان؟؟؟شما طبيعي دوقلو باردار شدين يا نه؟

نمیدونم عزیزم...

من دارو استفاده کردم