2777
2789
بعضی ها خیلی راحت میگیرن‌،من از اون روزی که فهمیدم اون ذرتی که تو فریزر داشتم هم ریختم بیرون ،حالا ی ...

نمیخان هم قبول کنن🤦‍♀️😂

به بعضیام باس گفت اینقدر روزها زود میگذره کهنفهمیدیم تو کی واس ما آدم شدی!😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا قبل صحبت با خانواده خانمی که فوت شده بود همین حرفارو میزدم ،من وظیفه ی انسان رو با گفتن این خ ...

اگر صحت داشت اولا خود بیمارستان رسانه ای میکرد بعد هم خود خانواده.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اگر صحت داشت اولا خود بیمارستان رسانه ای میکرد بعد هم خود خانواده.

بیمارستان دلیل فوت رو تصادف اعلام کرده ،کاش میشد وویس فرستاد

بیمارستان دلیل فوت رو تصادف اعلام کرده ،کاش میشد وویس فرستاد

عزیزم یکم خودت فکر کن مگه میشه بیمارستان کسی که تصادف نکرده با ذرت فوت شده بگه با تصادف فوت شده؟خانوادش سکوت کردن چه جالب

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم یکم خودت فکر کن مگه میشه بیمارستان کسی که تصادف نکرده با ذرت فوت شده بگه با تصادف فوت شده؟خانو ...

آقا من غلط کردم ،اصلا اینقدر بخورین تا سیرشین ،من وظیفه ی انسان دوستانم بود ،خوبه؟!😂😥😬

آقا من غلط کردم ،اصلا اینقدر بخورین تا سیرشین ،من وظیفه ی انسان دوستانم بود ،خوبه؟!😂😥😬

اختیار داری عزیزم اما قبول کن اصلا منطقی نیستش.

من تاپیک قبلیتون رو خوندم.میشه دقیقا بگید چه چیزهایی رو نباید بخوریم؟ذرت،پفک،پفیلا و دیگه چی؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
من تاپیک قبلیتون رو خوندم.میشه دقیقا بگید چه چیزهایی رو نباید بخوریم؟ذرت،پفک،پفیلا و دیگه چی؟

و هرچیزی که توش ذرت باشه