2777
2789

چقدر چشات معصومه و نازه

انگار بچه 

عزیزمممم

چشات ک درشته

مژه هات هم ضخیمه هم بلند

چرا موج منفی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اغا قبول نیست گفتی چشم ابرو ..ولی ماابرو ندیدیم

دقیقا حرف منم بود😂😂😂

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
نه دیگه شامل شما نمیشه شورت برو عوض کن😂😂😂😂

😂😂😂عبضی

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
نمیدونم همش بهم میگ من نمیومدم بگیرمت هیچکس نمیومد بگیرتت

وای متنفرم از اینجور آدما

جنبه مهر و محبت ندارن چس میشن میرن توهوا

اشتباه میکنی ک اعتمادبنفست کم شده هرچی گفت جوابشو با ناز و خنده بده مثلا گفت کی میومد بگیرتت بگو همونایی ک جلو خونمون صف کشیده بودن

مدام جلوش از خودت تعریف کن حتی اگه زد تو ذوقت از هیکلت از قیافت

بگو از من بهتر کی دور و برت بوده و هست؟

این از لحاظ‌روانشناسی تایید شدس

بعد ی مدت جواب میگیری

ولی باید صبور باشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

[QUOTE=114694239]وای متنفرم از اینجور آدما جنبه مهر و محبت ندارن چس میشن میرن توهوا اشتباه میکنی ک اعتمادبنفست 

نمیدونم چی بگم افسردگی گرفتم هرجا میرم آرایشگاه میگن بیا مدلینگ ما باش میام میگم میگه میخواستن ازت بیشتر پول بگیرن ازت تعریف کردن