2777
2789
برا من توطبقه ی بالای پدرشوهرمم از زندون برام بدتره😭

حالا خوبه خورد و خوراکتون جداست،همیشه واسه همه چی زیر ذره بین نیستی،گزارش لحظه به لحظه از زندگیت توی دست خواهرشوهرات نیست

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ هم نیست فقط یه اتاق واسه خودم دارم و الا نشیمن و آشپزخونه و همه مشترکه کلا زندگی مشترکمون رو با ...

میدونم سخته عزیزم .

ولی به هر حال توی این داستان، با توجه به وضعیت اقتصادی موجود، حتما قبول شرایط منفعتی برای شما داشته که پذیرفتید حتی اگر یک طرفه و از سمت شوهرتان بوده باشه. پس بهتره خودت را اذیت نکنی.

سعی کن باهاش خوب باشی. باور کن احترام متقابل کار را راحت تر میکنه. با خودت فکر کن که اگر خدای نکرده شرایطی برای مادر خودتون پیش می آمد که ناچار میشد با شما زندگی کنه،چه طور رفتار میکردی؟ آیا ناراحت می شدی؟

میدونم سخته عزیزم . ولی به هر حال توی این داستان، با توجه به وضعیت اقتصادی موجود، حتما قبول شرایط م ...

از لحاظ اقتصادی که آره ولی چه فایده از اوایل ازدواجت هیچ لذتی نبینی بجز حرف و حدیث و اعصاب خوردی و نداشتن حریم،صد در صد مادر خودمم اگه تا این حد توی زندگیمون دخالت میکرد دوست نداشتم باهامون باشه.من هیچوقت بهش بی احترامی نکردم ولی چکنم اصلا نمیتونم باهاش گرم باشم و بگو‌بخند داشته باشم مثل یه مهمون،چون خونه اونم هست 

ایشون کار خوبی نمیکنه که مدام جریانات زندگی شما را گزارش میده ای نور و اون ور.  سعی کن با رفتا ...

به هر چی باور داری قسم که اصلی ترین مشکل من با این خانم همین مسئله بوده که هیچوقتم نتونستم به خودش بگم فقط به شوهرم گفتم اونم میگه ولش کن پیره،آخه اگه پیره چرا پس نمیاد از زندگی دختراش برای ما بگه چرا همممممه جی از ساعت بیداریمون تا بیرون رفتن و نوع غذا و خلاصه تو دست خواهر شوهرا باشه آخه چرا؟؟خدایا فقط به خودت میسپارمش.فقط یه بار تو هال روی مبل خوابیده بودم که سه بار شنیدم از دهنش که با دختراش تلفنی حرف میزد گفت آره اونم(یعنی من)الان خوابیده اول تو اناق خودش بود یه ساعت الانم اومده خوابیده نمیدونم واسه شامم فک کنم فلان چیزو میخواد درست کنه منم شنیدم پاشدم گفتم اومدیم یه ذره بخوابیم یه شهر فهمیدن اونم گفت خوبه والا دخترام بیگانه شدن

وقتی از شما داره تعریف میکنه برای دخترهاش ،شما هم به روش بیار. مثلا بگو سلام برسونید بهشون . یا مثلا اونها شام چی گذاشتن؟ ببین عکس العملش چیه. شاید واقعا منظوری نداره

دخالت هم میکنه یا فقط گزارش کار میده؟

یا مثلا میگه چند روزه او یخچال مرغ نداریم نرفتن بگیرن،یا فلان چیزمون خراب شده هنوز درست نکردن اونا هم به شوهرم زنگ میزنن میگن برادر من چرا اینکارو زودتر انجام نمیدی و .....مثلا به فکر مامانشونن نخیر بنظرتون این دخالت نیست؟

وقتی از شما داره تعریف میکنه برای دخترهاش ،شما هم به روش بیار. مثلا بگو سلام برسونید بهشون . یا مثلا ...

نمیدونم بخدا دیگه بریدم میخوام برم با یه مشاور صحبت کنم

حالا خوبه خورد و خوراکتون جداست،همیشه واسه همه چی زیر ذره بین نیستی،گزارش لحظه به لحظه از زندگ ...

درسته خورد وخوراکم جداس ولی کلا زیر ذره بینم حتی برا بیرون رفتنم باید اجازه بگیریم