2777
2789
عنوان

بورس

269 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من یه مقدارپس انداز دارم حدودا ۴۰۰هزارخیلی کمه ولی میخواستم بدونم کسی هست توبورس باشه سودش چطوره زبانش چطوره خوب بوده چقدردرامد داشت۶ بااینکه خودم درامدندارم وخونه دارم وهمسرمم خسیس😓میخوام براخودم درامدداشته باشم اخه میگن بورس خوبه

چ تاپیک خوبی..منم یکم پول دارم میخام بذارم بورس اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم 

بچه کع بودم تو مدرسه بغل دستیم صدتومن گم کرده بود گریه میکرد دلم سوخت صدتومن هفتگیمو یواشکی از کیفم درآوردم انداختم زیر..معلم بعدکلاس منو نگه داشت بهم گفت دیدم پولشو از تو کیفت درآوردی انداختی زیرمیز..هر چقد توضیح دادم باورش نشد..بغل دستیم جاشو عوض کرد..همه م بهم گفتن دزد..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بورس کار هر کسی نیست. 

باید علمش را داشته باشی تا سود کنی.

در غیر اینصورت جنبه شانس پیدا میکنه. ممکن است سود کنی یا خدای ناکرده ضرر.

با توجه به نداشتن سررشته ،بهتره واردش نشی