2777
2789

ني نيتون با خوردن شير خودتون سوءتغذيه نگرفت؟؟يعني دچار افت وزن نشد؟؟؟دختر من رفلاكس داره و حساسيت به پروتيين گاوي و لاكتوز خيلي نگرانم😢

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

مگه اگه لاکتوز بخورن وزن کم میکنن؟من پسرم چهارسالشه شیر پاستوریزه معمولی میدم دل درد میگیره و لاغر میشه ولی بدون لاکتوزمیخوره خوبه

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اگه لاکتوز بخورن وزن کم میکنن؟من پسرم چهارسالشه شیر پاستوریزه معمولی میدم دل درد میگیره و لاغر م ...

خب بچه ي شيرخواره فقط غذاش شيره و اگه لاكتوزه جذب نكنه و هي اسهال شه خب وزن نميگيره ديگه

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
خب بچه ي شيرخواره فقط غذاش شيره و اگه لاكتوزه جذب نكنه و هي اسهال شه خب وزن نميگيره ديگه

علائم حساسیت به لاکتوز چیه اسهال نمیشه اخه

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍
از کجا میشه فهمید به پرتیین گاوی حساسیت داره یا نه

مثلا اسهال شه يا تو مدفوعش رگه هاي خون ديده شه يا صورتش جوش و دونه بزنه،كهير،اگزما،مدفوع شُل و مخاطي 

علائم حساسیت به لاکتوز چیه اسهال نمیشه اخه

يا اسهال يا نفخ و دل پيچه،مقعد قرمز ميشه،بيقراري

از پیامم چند ماه گذشته پسرم آلرژی داره کامل متوجه شدم که چجوریه

بله من خیلی وقته نی نی سایت نیومده بودم،آلرژی به لاکتوز یا پروتئین گاوی؟

پروتئین گاوی. کاش لاکتوز بود

نه اتفاقا پروتئین گاوی زودتر خوب میشن من پسرم آلرژی به پروتئین گاوی داشت دخترم الان دوسالشه به لاکتوز حساسیت داره هنوز خوب نشده☹️

نه اتفاقا پروتئین گاوی زودتر خوب میشن من پسرم آلرژی به پروتئین گاوی داشت دخترم الان دوسالشه به لاکتو ...

عاخه پروتئین گاوی هیچی نمیتونه بخوره فقط به پروتئین گاوی نیست

عاخه پروتئین گاوی هیچی نمیتونه بخوره فقط به پروتئین گاوی نیست

خب لاکتوز هم فقط تو شیر نیست تو اکثر غذاها و میوه ها هست