2777
2789
عنوان

یه سوال خانمانه دارم همه خانمهای سایت میشه خواهش کنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 108 پست
بابا از شانس من چهار چوب درامون چوبی بنظرت میسه به چهار چوب چوبی بارفیکس بست

پس بفرستش کلاس بیرون ولی قدشم خوبه تا بخواد پریود شه ۱۵۰‌میشه بعدشم باز قد میکشه یعنی کوتاه نمیشه نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک بامداد خمارو پیدا کن..بزا ببینم میتونم لینک بزارم برات    

اها ..اونو میگی ..دارم فدات 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
اونکه دخترشو برد دکتر براش فکر کتم امپول زدن  یکی دوسال بعد پریود شد

عزیزم منم دکتر غدد بردم بخدا هیچ تاثیری نداست این آمپولای تاخیر پریودیم میگن عوازض داره وتاثیریم نداره بخدا موندم چیکار کنم

وای گلم قدش ۱۴۴خودم نزدیک ۱۴سالم بودم شدم قدمو یام نیست چند بود

الان قدت چنده؟؟؟ 

اونم نگران نباش..اگه کم تحرکه بفرستش ورزش..یه ورزش پرتحرک..ورزش هورمونای رشدو تحریک میکنه..حواست به تغذیه و ساعت خوابش هم باشه..سعی کن تا 10 10.30 دیگه بخوابه..ببین خواب خیلیییی تاثیر داره هااا..بعد پریود شدن سه چهار سال طول میکشه صفحات رشد بسته بشن..استرس نداشته باش 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
عهههه خب پس دس به کار شو    

من وزنم 80.. قدم 163... تو کدوم گروه قرار می گیرم .. میخوام بشم 70... چون شوهرم اصلا لاغر دوست نداره ... تپل مپل دوست داره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
الان قدت چنده؟؟؟  اونم نگران نباش..اگه کم تحرکه بفرستش ورزش..یه ورزش پرتحرک..ورزش هورمونای رشد ...

فدات عزیزم ورزش که تکواندو میره شبم همون ح‌ل وحوش میخوابه خودم قدم ۱۵۸هست ولی میترسم این همینم نشه البته اینم بگم خودم خیلی میلیمتری قد کشیدم 

من وزنم 80.. قدم 163... تو کدوم گروه قرار می گیرم .. میخوام بشم 70... چون شوهرم اصلا لاغر دوست نداره ...

ببین صفحه اول تاپیکش توضیح داده کامل..تو فک کنم گروه نارنجی بشی..باید اضافه وزنتو حساب کنی 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
نه گلم منظورم تاپیک بامداد خمار بود..کالری شماری    

منم کالری شماری میکن موفق باشی

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
فدات عزیزم ورزش که تکواندو میره شبم همون ح‌ل وحوش میخوابه خودم قدم ۱۵۸هست ولی میترسم این همینم نشه ا ...

تکواندو ورزش خوبیه..پس نگرانیت بی جهته..اگه به تغذیه ش برسی قدش از خودت بلندترم میشه