2777
2789
عنوان

گوشی اپل ایفون سیکس؟؟؟؟؟؟؟؟

95 بازدید | 19 پست
سلام به دوستان خوبم، من میخوام موبایلمو عوض کنم و قصد دارم یه موبایل خوب بخرم، برادر شوهرم ایفون سیکس رو یشنهاد میده اما من شنیدم که این مدل توی ایران زیاد پشتیبانی نمیشه و یه کم کاربریش سخته، مثلا اطلاعات رو نمیشه با فلش ازش ممتقل کرد و حتما باید به یک لپ تاب اپل وصل بشه، کسی اطلاعاتی در این مورد داره منو راهنمایی کنه؟
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
من با گوشیم فقط عکس منتقل میکنم اونم با تل گرام تا الان مشکلی نداشتم. منم خیلی نسبت به ایفون گارد داشتم فکر میکردم گوشی راحتی نباشه ولی از وقتی خریدم عاشقش شدم سرعتش عالیه
کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وانیاجو اطلاعاتم کمه که بخوام سوال خاصی بپرسم، اینکه میگن برنامه هاش توی ایران پشتیبانی نمیشه و نرم افزار ها به راحتی روش نصب نمیشه درسته؟
من دارم ... از وقتی ios رو آپدیت کردم شارژش خیلی زود تموم میشه و اینترنتش هم همش قطع و وصل میشه . بدم اومده دیگه از آیفون
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم و مي روم : آنچنان خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم . 
آیفون جالب نیست یه بلوتوث نمیتونی بزنی انتقال فایل هم که اصلا حرفشو نزن از نظر نرم افزارم خیلی محدوده نسبت به آندروید من نت۵ سام سونگ پیشنهاد میکنم
دوستدارم خدا جمله ای که بهم حس آرامش میده ....
رهاجون اتفاقا همسرم نت 5 سامسونگ داره ، یعنی منم مثل اون بگیرم به نظرت؟ همسرم میگه تو ایفون بگیر که امنیتش بالاست و برای خانم ها بهتره، از اندازه بزرگ نت 5 هم خشم نیومده اما بقیه کاربری هاش خیلی خوبه.