نامزدمو میگم تو تاپیکای دیگمم گفتم دو سال عقدم ی ماه پیش فهمیدم خیانت بدی بهم کررد اولش خیلی ازش متنفر شدم ولی الان ک فک میکنم میبینم هنوز دوسش دارم ولی عقلم میگ این مرد زندگی نیس ولش کن میترسم اگ ازش جدا شم دیگ کسیرو نداشته باشم یا خواستگار خوبی نداشته باشم میترسم اگ جدا شم پشیمون شم یا نتونم فراموشش کنم ینی میشه خدا ی کاری کنه دیگ دوسش نداشته باشم ینی میشه بعد از اون رنگ خوشبختیرو ببینم حال دلم خیلی خرررابه😔😔😔
ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک کردی ..💔
عزیزم پناه بر خدا با ادمی که خیانت کرد نمیشه ساخت اونم اونطوری تو میگی بدجور.بعدم فکر بعدشو نکن خدا انقدر مهربونه انقدر بزرگه که نمیدونی چطوری اما یجایی دستتو میگیره و بلندت میکنه.خدا رو چه دیدی شاید معجزه شد برات.ولی یه چیزیو بهت بگم ادم هرزه درست نمیشه توام که الان نامزدی فکراتو قشنگ بکن هر تصمیمی هم گرفتی امید به خدا داشته باش
نباید هم بتونی عزیزم... یکی ک باهاش کلی خاطره داری واسه آینده هزارجور نقشه کشیدی.. اسم بچه انتخاب کردی.. حتی هنوزم واست سخت فکر کنی به آینده بدون اون...همچین آدمی بهت خیانت کرده، اولش سخته درد داره... به مرور کم میشه
والا پس بنطرم درست و منطقی راجع بهش فکرکن خدا حواسش ب بنده هاش هست بعدشم اگه چیزی بینتون نبوده میتونی اسمشم ازتوشناسنامت دربیاری ب طور کامل از زندگیت پاکش کن