2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای دره خونه آیت الکرسی بذار . رو دیوار حال پذیرایی تابلوی وان یکاد بذار . گلدون بخر بذار تو خونت . موقع اذان تلویزیونو روشن کن بذار صدای اذان تو خونت پخش بشه . چراغها رو روشن کن موقع اذان . باور کن خیلی تاثیر داره

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
سلام منم حالم بده حس میکنم یه چیزی روی قفسه ی سینه م سنگینی میکنه

تو رو خدا اگر کسی رو دیدید که خیلی خوشبخته،،،،،،بدونید خدا ازش یه نعمت بزرگی رو تو زندگی گرفته و به جاش اینو داده که میبینید😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞تو رو خدا دل اونا که به نظر خوشبخت میان نشکنید😞😞😞😞اینا دنیایی ازشون گرفته شده😞

من هرروز یه اسپند پر دود تو خونه میچرخونم یکم نمک دریام میریزم خونه پر دود میشه یکم میگذره در وپنجره رو باز میزارم باز بعد نیم تا یک ساعت درا رو می‌بندم عود وشمع روشن میکنم خیلی خوب میشه

منم دلم می‌گرفت تو خونه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
چه غصه ی فدات

میدونی چیه عزیزم،به قول سیاوش قمیشی،همه دردا گفتنی نیست،دردی که بشه گفت یعنی چاره داره،کوچیکه،مصیبت از اونجا شروع میشه که انقدر غم بزرگ باشه که حتی نتونی بگی،با خنده های بیشتر رد میکنیم و بقیه هم حسرت که چه خوشبختیم😟😟خدا به همه دل خوش بده،فقط دل خوش والسلام😟

میدونی چیه عزیزم،به قول سیاوش قمیشی،همه دردا گفتنی نیست،دردی که بشه گفت یعنی چاره داره،کوچیکه،مصیبت ...

چی بگم به قول توبعضی چیزها گفتن نداره اماگاهی وقت ها بعضی حرف ها حال ادم روعوض میکنه