شهریوریم6 مدیر عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1504 عنوان خانم های که مجرد بودن شیطون و زرنگ بودن بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 38 پست کیا با سیاست تونستن شوهرشونو جذب کنن بیاید بگید خودتون کرم ریختن یا نه من چطوری میتونم بعد ده سال دوست اجتماعیومو به خاستگار تبدیل کنم شکر 1398/09/15 | 01:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
joliedame عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 10149 ده سال خیلی .فک کنمتمایل به ازدواج داشت تا الان میومد Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂
الهه_شب_دخت عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 3579 بیا از من بپرس شوهرمو گول زدم اومد من گرفت 😂😂😂😂😂 امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
ddddd444 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6526 ده ساله دوست و اشنایی خانوادگی تو این ده سال با هم چت میکردین یا تلفنی حرف میزدین؟ ❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
مامان2پسرک عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 674 ببخشید ایندبه نظر من نمیشه چون مرد جماعت با خودش تعارف نداره اگر دلش ازدواج با شما رو میخواست سریع نشون میداد نه اینکه 10 سالللل دوست اجتماعی باقی بمونه 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
شهریوریم6 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1504 قریونت دیگه الان حکم آبجیشو داری!! نه اصلا خیلی رسمی هستیم . خودش یه بار جدیدا گفت خیلیا حسودی مارو میکنن و دوست ندارن ما بهم نزذیک بشیم منظورش دوستای فضول من بود شکر
kherspanda عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 536 من ک دوس پسرم حتی بلد نیسم داشته باشم بااینکه قیافه تیپم خوبه ولی شانس...دوماه دیگ تولدممه اینقد دلم میگیره ک تنهام بخدا دیگ این تولدم اینطوری باشه خودمو میکشم دوس دارم یکی ک دوسش دارم برام باکس گل بخره بغلم کنه دستشو بگیرم باهم پیاده راه بریم
سايورا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 2354 شش ماهه اون خیلی بیشتر توجه میکنه وقتی نت قط بود اس داد حالمو پرسید انفدر این مدت توجع کرده بهم که م ... ببين مرد ٤٠ ساله بدجوري به تنهايي و بي مسئوليتي عادت كرده، سخت ميشه يا يه جورايي اصلا نميشه تبديلش كني به شوهر
شهریوریم6 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1504 تو این ده سال با هم چت میکردین یا تلفنی حرف میزدین؟ چت میکردیم گاهی با اکیپ سفر یک روز دو روزه رفتیم شکر
سیمرغ4 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 11475 نه اصلا خیلی رسمی هستیم . خودش یه بار جدیدا گفت خیلیا حسودی مارو میکنن و دوست ندارن ما بهم نزذیک بشی ... آها اگه فاصله دار دوست بودید بحثش فرق میکنه 😍😍 از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !! من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
شهریوریم6 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1504 من ک دوس پسرم حتی بلد نیسم داشته باشم بااینکه قیافه تیپم خوبه ولی شانس... دوماه دیگ تولدممه ... چند سالته منم مثل توم دیگه شکر
elahe2308 عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 1487 کم کم روش حساس شو یه حساسیت های زنانه ببین هر زنی ترفند و عشوه های خودشو داره مثلا جوری رفتار نکن مثل خواهر که برام مهم نیستی هروقت مشکلی داشتی پیام بده پیام بده کجایی با کی رفتی بیرون کی میای خونه چیکار میکنی کم کم شروع میشه حساسیت شروع بشه جرقه زده میشه
شهریوریم6 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1504 ببين مرد ٤٠ ساله بدجوري به تنهايي و بي مسئوليتي عادت كرده، سخت ميشه يا يه جورايي اصلا نميشه تبديلش ك ... شرایطش عالبه خودشم گفت قصد ازدواج داره چون داره دیر مبشه شکر
مامان2پسرک عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 674 شش ماهه اون خیلی بیشتر توجه میکنه وقتی نت قط بود اس داد حالمو پرسید انفدر این مدت توجع کرده بهم که م ... یک کار میتونز انجام بدی یک مدت مثلا یک ماه کلا نا پدید بشی از جلوی چشمش محو شو و در دسترس نباشکه فرصت فکر کردن به شماپیدا کنه اگر قصد لزدواج داشته باشه قطعا بروز میده 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷